محمد تقی انوشه متخصص تغذیه در گفت و گو با
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ گفت: در بسیاری از موارد احساس درد برای افراد غیرقابل تحمل است که افراد را ناچار به استفاده از مسکن های قوی می کند که ممکن است اثرات جبران ناپذیری برای بدن به وجود آورند.
انوشه تصریح کرد: گرچه منشاء درد در اعصاب است اما از دست دادن آب بدن و یا کمبود الکترولیت های حیاتی در بوجود آمدن دردهای عضلانی بی تاثیر نیست.
وی در خصوص فواید ادویه های غذایی اظهار داشت: مصرف مداوم زنجبیل به دلیل جلوگیری از ترشح هورمون های التهابی ،دارچین به دلیل دارا بودن خاصیت تسکین درد و همچنین فلفل به دلیل ایجاد احساس سوزش در دهان و ایجاد احساس شادی می توانند در تسکین درد موثر باشند.
وی در پایان تاکید کرد: با وجود این که قرص ها و شربت های زنجبیل به عنوان مکمل های غذایی در بازار وجود دارند. اما پزشکان و متخصصان علوم تغذیه بر این باورند که استفاده از مقدار کمی زنجبیل و فلفل تازه در غذا و نوشیدنی ها اثرات موثری بر سلامت بدن دارد. البته توصیه می شود که به دلیل طعم تندی که زنجبیل دارد، حتما باید در مقادیر کم و همراه با سایر مواد غذایی و نوشیدنی ها استفاده شود.
انتهای پیام/