به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان؛ اکثر گیاه خواران تصور می کنند که گیاهخواری روشی کارآمد برای افزایش سلامتی است، غافل از اینکه این امر خطرات جبران ناپذیری را هم با خود به همراه دارد.
گیاه خواری یک روش تغذیه با هدف حذف هرنوع محصول حیوانی است که در آن گروهی مواد غذایی شان را به دو صورت پخته و خام و دسته ی هم تنها به شیوه خام مصرف می کنند.
اگرچه امید به زندگی بالا، افزایش متوسط طول عمر و ایمنی بیشتر در برابر بیماری هایی مانند فشارخون، انسداد عروق و سکته قلبی از فواید گیاه خواری است، اما استفاده مداوم از این نوع خاص رژیم غذایی مضرات جبران ناپذیری چون کمبود املاح، ویتامین، پروتیین، اسید های آمینه و اسیدهای چرب امگا۳ مورد نیاز بدن را هم به همراه دارد.
استفاده از عادت های طولانی مدت گیاه خواری در چند نسل پیامدهایی را به دنبال دارد که در نهایت این امر سبب جهش ژنتیکی می شود و به دنبال آن خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی و عفونی را افزایش می دهد.
برخلاف تصور عامه مردم، گیاه خواران ۴۰ در صد بیشتر از گوشت خواران در معرض ابتلا به سرطان روده قرار دارند.
انتهای پیام/ص