این متخصص تغذیه اظهار داشت: خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی موجود در زیتون آن را تبدیل به ماده ای طبیعی کرده است که از بدن در مقابل سرطان محافظت می کند.
وی گفت: زیتون غنی از اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان هاست که از که از پوست در مقابل اشعه فرابنفش خورشید محافظت می کند و مانع پیری زودرس می شود.
ساعدی در پایان یادآور شد: زیتون را فقط باید همراه غذا خورد؛ زیتون و سبزیخوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها در کنار غذا، عموما منعی ندارد.
از خوردن سالاد، ماست، ترشی و نوشیدنیهای مختلف در کنار غذای اصلی پرهیز کنیم و تا جای ممکن از زیتون استفاده کنیم، تا از میزان اضطراب کاسته شود.
انتهای پیام/