یکهزار و 87 مربی و 455 داور خانم در استان سمنان فعالیت می کنند که اصلی ترین مشکل آن ها بیمه نشدن است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ؛ رئیس گروه هماهنگی ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان سمنان، بیمه نشدن مربیان و داوران، کمبود سالن اختصاصی و برگزاری محدود کلاس های آموزشی را از جمله مشکلات بانوان ورزشکار این استان عنوان کرد.

ناهید امیدی گفت: یکهزار و 87 مربی و 455 داور خانم در استان سمنان فعالیت می کنند که اصلی ترین مشکل آن ها بیمه نشدن است.

وی تصریح کرد: از این تعداد مربی، چهار مربی دارای درجه مربیگری ملی، 6 مربی دارای درجه مربیگری بین المللی و هشت مربی دارای درجه یک مربیگری و 115 مربی دارای درجه 2 مربیگری و 954 نفر دارای درجه سه مربیگری هستند.

امیدی گفت: از میان بانوان داور استان سمنان، 14 داور دارای درجه ملی، 2 داور دارای درجه بین المللی، 37 داور با درجه یک داوری، 46 داور با درجه 2 داوری و 366 داور با درجه سه، فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه بانوان محور اصلی سلامت خانواده ها هستند، افزود: کمبود سالن اختصاصی برای این قشر مهم و تاثیر گذار در استان سمنان، از دیگر معضلات این استان است. 

رئیس گروه هماهنگی ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان سمنان تصریح کرد: در بیشتر مناطق استان، بانوان و آقایان از سالن های ورزشی مشترک استفاده می کنند.

وی، یکی دیگر از موارد مهم را ارتقای سطح علمی بانوان ورزشکار با برگزاری کلاس ها عنوان کرد و افزود: کلاس های آموزشی به طور معمول به صورت محدود و با هزینه ورودی به نسبت بالا برگزار می شود. 
رئیس گروه هماهنگی ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان سمنان گفت: استان بر اساس آمار سال 94 در مجموع 32 هزار و 794 ورزشکار سازمان یافته دارد که از این تعداد 11 هزار و 538 ورزشکار، خانم هستند.
وی تصریح کرد: شهرستان های شاهرود و سمنان به ترتیب با پنج هزار و 98 و سه هزار و 61 ورزشکار خانم، بیشترین جمعیت بانوان ورزشکار را به خود اختصاص داده اند. 
وی با اشاره به اینکه برگزاری ورزش های همگانی انگیزه و شادابی جامعه را افزایش می دهد، افزود: در این راستا در سال 94، همایش بزرگ پیاده روی شهرستان سمنان، همایش آیین های سنتی اقوام و عشایر ایرانی و آیین پهلوانی و ورزش های زورخانه ها برگزار شد. 
وی از دیگر اقدام های مهم انجام شده در سال 94 را برگزاری جشنواره «دا» و جشنواره دشت شقایق توسط هیات ورزش های سنتی و بازی های بومی محلی و افتتاح 13 سرای ورزش محله، توسط شهرداری ها عنوان کرد. 

امیدی، کسب اولین مدال طلای جهانی در رشته تکواندو نونهالان توسط مبینا شاکری، کسب مقام اول جودوکوراش در مسابقات آسیایی توسط دنیا آقایی، کسب سهمیه مسابقات آسیایی بدمینتون برای نخستین بار توسط پگاه کامرانی را از جمله دستاوردهای ورزش قهرمانی استان سمنان در سال 94 توسط بانوان ذکر کرد. 

استان سمنان بیش از 11 هزار و 500 بانوی ورزشکار در رشته های مختلف دارد.
انتهای پیام/ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.