به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛
معاون اجتماعی بهزیستی استان قزوین گفت:بازرسی کارشناسان بهزیستی از مهدهای کودکهای استان بسیار جدی بوده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با مهدهای خاطی برخورد قانونی میشود.
معاون اجتماعی بهزیستی استان قزوین افزود: آموزش مفاهیم دینی، مقوله مجزا و منفک از دیگر فعالیتها و برنامههای درسی مهدکودک نیست و در تمامی واحدهای آموزشی مهدکودکها فعالیتهای مرتبط با آموزش مفاهیم دینی، ضروری و اجتنابناپذیر است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سازمان بهزیستی تنها متولی صدور مجوز برای مهدهای کودک بوده است و با عنایت به این مهم که دوران کودکی و طفولیت از حساسترین دوران زندگی انسان است که پایههای شخصیت و اعتقادات وی در این دوران شکل گرفته و مستحکم میشود بر این اساس سازمان بهزیستی با گروهی از فضلای فرهیخته به جمعآوری و تدوین مجموعهای از مطلب ارزشمند و عالمانه در رابطه با مبانی، روشها و محتوای مورد نیاز برای آموزش مفاهیم و آموزههای دینی و اعتقادی به کودکان همت گمارده است.
رحمانی افزود: این مهم را با رویکردهای نوین آموزشی و با محورهای مهارتهای دهگانه زندگی، تفکر نقاد، آموزشهای تربیتی و پرورشی در قالب فوق برنامه اجرا میکنند.
وی تأکید کرد: سازمان بهزیستی عزم خود را در جهت ترویج و تثبیت این آموزشها در مهدهای کودک با تألیف 10 کتاب آموزشی برای آموزش کودکان و مربیان مهدکودک استوار کرده است.
رحمانی تصریح کرد: نظر به نگرش یاددهی و یادگیری مفاهیم دینی (به عنوان یک واحد آموزشی مستقل) علاوه بر فعالیتهای جاری چون سایر واحدهای کار، اختصاص یک زنگ آموزشی 45 دقیقه در هر روز به آموزش مفاهیم دینی در قالب فعالیتهای مورد علاقه کودکان صورت میگیرد.
معاون اجتماعی بهزیستی استان قزوین افزود: در جدول زمانبندی فعالیتهای آموزش مفاهیم دینی، نوع آموزشها به نحوی تنظیم شده است که یک کار عملی با یک فعالیت تئوری انتزاعی همراه باشد و از قرار گرفتن دو فعالیت با راهکار و رویکرد یکسان در یک روز خودداری شود.
وی بیان کرد: رویکرد بهزیستی در مهد کودک به گونهای است که شرایطی را فراهم کرده تا مربیان و مدیران مهدهای کودک علاوه بر علاقه و انگیزه، تخصص لازم را داشته باشند تا فعالیت در مهدها به جای افزایش تئوریها جنبه بازی و مهارتآموزی داشته باشد.
وی عنوان کرد: توجه به رشد همه جانبه کودک که تمام ابعاد رشد اخلاقی، رشد اجتماعپذیری و رشد فرهنگی فرد را دربر میگیرد از اولویتهای دفتر کودکان و نوجوانان معاونت اجتماعی بهزیستی استان است.
معاون اجتماعی بهزیستی استان قزوین به افزایش شهریه مهدهای کودک اشاره کرد و افزود: شهریه مهدهای کودک در سراسر کشور براساس تصمیم کمیتهای ویژه مصوب و به تمامی استانها ابلاغ شده است.
رحمانی با اشاره به اینکه تمامی مهدهای کودک شهریه خود را باید براساس نرخ مصوب افزایش دهند گفت: هیچ مهد کودکی حق افزایش بیش از مبلغ اعلام شده را ندارد و چنانچه این اتفاق رخ دهد یا گزارش شود به سرعت پیگیری خواهد شد.
وی همچنین در مورد نظارت بر عملکرد مهدهای کودک خاطرنشان کرد: تیمی از کارشناسان و بازرسان سازمان اقدام به بازرسی از مهدهای کودک میپردازند و در صورت برخورد با هر گونه تخلف با مهدهای خاطی برخورد قانونی میشود.
معاون اجتماعی بهزیستی استان قزوین با اشاره به اینکه تخلفهای مهدهای کودک را والدین می توانند با شماره پیامک 30008530 اطلاع دهند اظهار داشت: مدیران مهدهای کودک موظف هستند که قیمت و نرخ مصوب را در تابلو برای مشاهده والدین نصب کنند.
رحمانی از اجرای طرح نیک در سه ماه نخست امسال خبر داد و گفت: طرح نیک برنامهای آموزشی و کاربردی برای آموزش غیرمستقیم مفاهیم مرتبط با فریضه نماز به کودکان بوده که از طریق آموزش مربیان و مدیران مهدکودکها به نونهالان منتقل خواهد شد که این طرح با همکاری ستاد اقامه نماز استان در حال اجرا است.
انتهای پیام/