به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،مدير جهاد كشاورزی شهرستان ساری گفت: برخی از خشک کن ها به دليل اينكه حجم كار بالا است دما را افزايش می دهند كه اين امر باعث افزايش خرد شدن دانه می شود.
طهمورث قاسمنژاد در سايت الگويی جامع توليدی ترويجی زراعت برنج با موضوع برداشت برنج با بيان اينكه دما و رطوبت بالا از عوامل مهم افزايش بيماري قارچي بلاست خوشه برنج است
قاسمنژاد گفت: اين بيماري آخرين قسمت ساقه را آلوده مي كند كه باعث خشك شدن تمام خوشه مي شود و يا روی خوشه را آلوده كرده و خوشه چه ها خشك مي شوند.
وی افزود: زمان 10 درصد خوشه دهي و خوشه دهي كامل دو مرحله خطرناك بيماري بلاست خوشه است كه كشاورزان در صورت مشاهده اين نوع بيماري از سم "بيم" استفاده كنند.
مدير جهاد كشاورزی شهرستان ساري خاطرنشان كرد: رطوبت بالاي دانه سبب ايجاد رگه های زرد روی آن شده و كيفيت محصول را كاهش می دهد.
انتهای پیام/