یک روانشناس گفت: کودکی سالم است که مراحل رشد اجتماعی (اعتماد، استقلال، ابتکار و...) را از بدو تولد تا ۱۱سالگی طی کرده باشد.

دکتر گراوندنیا روانشناس کودک در گفت گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با آگاهی از مراحل رشد اجتماعی، انگ بیش فعالی را از فرزند خود دور کرده و به کلینیک مراجعه نکنید.

این روانشناس مراحل رشد کودک، از نظر روانشناسی را اینگونه تقسیم بندی کرد: تولد تا یک سالگی؛ مرحله اعتماد و ارتباط است که از طریق اعتماد کودک به مادر و تغذیه شکل می گیرد.

وی با اشاره به اینکه، یک تا سه سالگی مرحله استقلال است، افزود: کودک در این بازه زمانی تمایل دارد غذای خود را به تنهایی بخورد و اگر والدین در این زمینه اجازه ندهند، استقلال وی از بین می رود.

گراوندنیا سه تا شش سالگی را مرحله ابتکار دانست و تصریح کرد: کودکان در این سنین مایلند با وسایل منزل بازی کنند؛ گل بازی در این دوره باعث رشد ابتکار در کودک می شود.

این روانشناس با اشاره به اینکه اگر مراحل رشد اجتماعی کودک درست طی نشود، کودک سالم نخواهیم داشت، توصیه کرد:  والدین اجازه بدهند خود کودک کارهای ابتدایی را انجام دهد و کمک کردن به خردسال "نمی توانم " را در وی ایجاد می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: والدین باید وسایل دورریختنی منزل را در جهت رشد اجتماعی و ابتکار کودک در اختیار کودک قرار دهند تا در آینده فرزند خلاق داشته باشند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار