به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز،معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خوزستان عنوان کرد: دختران در معرض آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد در خانواده، آزارهای جسمی و روحی و یا دیگر موارد می توانند با مراجعه مستقیم، تماس با اورژانس اجتماعی 123 و یا معرفی دادگستری در خانه های سلامت مستقر شوند.
عباسی تصریح کرد: برخی از دختران گرفتار در آسیب های اجتماعی تماس با اورژانس اجتماعی را به عنوان راهکاری برای کاهش درد خود برمی گزینند و مددکاران با انجام مشاوره و بررسی موضوع، در حین مداخلات مددکاری، اسکان دادن فرد در خانه سلامت را تا زمان حل شدن مشکل پیشنهاد می کنند.
وی درادامه گفت : عده ای دیگر نیز به صورت مستقیم به بهزیستی مراجعه می کنند و مشکل خود را با مددکار مطرح و درخواست کمک می کنند و مددکار و کارشناس با بازدید از منزل و انجام تحقیقات، فرد را در خانه سلامت اسکان می دهد.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خوزستان اذعان کرد: گاهی فرد در هنگام مواجهه با یک آسیب اجتماعی با مراجعه به پاسگاه انتظامی درخواست کمک می کند که با تشخیص پاسگاه به دادگستری ارجاع داده می شود و با حکم دادگستری در خانه های سلامت استقرار پیدا می کند.
عباسی افزود: در هنگام استقرار افراد در خانه های سلامت، با همکاری مددکاران، خدمات مشاوره ای، کمک های مالی، حق مسکن، کمکهای درمانی و ترک اعتیاد، مددکاری و لوازم ضروری زندگی با توجه به نوع آسیب های اجتماعی برای فرد و خانواده وی در نظر گرفته می شود و تا زمان بهبودی شرایط، فرد در خانه سلامت مستقر است.
وی گفت : معمولا افراد با آسیب های اجتماعی با مشکلات مالی نیز مواجه هستند.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خوزستان بیان داشت : مددکاران بعد از ساماندهی و ترخیص دختران از خانه های سلامت با خانواده فرد ارتباط حضوری و تلفنی برقرار می کنند تا از سلامت فرد بعد از ترخیص مطمئن شوند.
عباسی خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک خانه سلامت برای کل استان در اهواز فعال است که سه نفر در این خانه ها اسکان دارند.
وی افزود: فراوانی مراجعه کنندگان دختر برای استقرار در این خانه ها کم است و شش نفر نیروی مددکار و روانشناس برای خانه های سلامت فعالیت می کنند.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی خوزستان گفت: سالانه 10 دختر در معرض آسیب های اجتماعی در خانه های سلامت استان ساماندهی می شوند.
انتهای پیام/ص