کارگاه آموزشی نگهداری انگور پس از برداشت و بسته بندی در شاهرود برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شاهرود ، انگورکاران و سردخانه داران شاهرودی در این کارگاه آموزشی، برداشت و نگهداری  انگور را با جدیدترین روش  زیر نظر متخصص  نگهداری و بسته بندی  شرکت دکور ایتالیا آموختند.
مسئول برگزاری این کارگاه گفت: شرکت کنندگان در این کارگاه روش پت سولفات را که جدید ترین روش  نگهداری انگور است ، فرا گرفتند.
به گفته جلالی در این روش با قرار گرفتن یک برگه پت سولفات روی جعبه انگور، این محصول به مدت سه ماه با کیفیت فوق العاده نگهداری می شود.
انتهای پیام / ه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار