به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تغییرات اقلیمی کره زمین موجب انقراض ماموت ها شده است. ماموت های پشمالو در حدود ۱۲ هزار سال پیش به دلیل تغییرات اقلیمی، از دست دادن زیستگاه خود و شکار شدن آنها توسط انسان به تدریج از منطقه آواسیا و آمریکای شمالی منقرض شدند. اما تعداد محدودی از آنها توانستند زندگی خود را در جزیره «رانگل» سیبری و منطقه «سینت پوال» آلاسکا ادامه دهند.
نتایج تحقیق محققان دانشگاه آلاسکا نشان می دهد، آخرین ماموت هایی که در منطقه «سینت پوال» آلاسکا می زیستند در حدود ۵ هزار و ۶۰۰ سال قبل منقرض شده اند.
مطالعات انجام گرفته حاکی از مواجه شدن آنها با کمبود آب است که منجر به انقراض آنها شده است. منطقه «سینت پوال» آلاسکا به عنوان یک یخچال طبیعی بوده که به دلیل گرم شدن کره زمین و بالا آمدن سطح آب دریا به سرعت وسعت خود را از دست می دهد.
این در حالی است که پیش از این جزیره «سینت پوال» آلاسکا به عنوان مرکز تلاقی آمریکای شمالی به آوراسیا در زمان عصر یخبندان بوده است که با کوچک شدن وسعت آن به دلیل گرمای زمین، این شاهراه حیاتی برای ماموت ها قطع می شود.
در نتیجه ماموت ها با کمبود آب شیرین و علوفه روبرو می شوند که منجر به انقراض آنها می شود. نتیجه این تحقیق در نشریه آکادمی ملی آمریکا منتشر شده است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/