به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛ مسئول برگزاری
جشنواره غذاهای محلی گیلان گفت : دراین جشنواره
که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و به مناسبت سالروز میلاد حضرت معصومه (س)
برگزار شد 30 نوع غذای محلی به نمایش درآمد. فاطمه بیابانی افزود
: باقالی خورشت ، فسنجان ، آلو مثما و ترش تره از معروفترین غذاهایی محلی است که
در این جشنواره ارایه شد. وی اظهارداشت :در این نمایشگاه 500 قطعه صنایع دستی نظیر حصیر
، گلیم ، انواع عروسک های دست ساز و تابلوهای زینتی نیز در معرض دید علاقه مندان
قرارگرفت.
لازم به توضیح است بیش از
170نوع غذای محلی و80 نوع صنعت دستی در گیلان تهیه می شود.
انتهای پیام/م