به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان، محسن سعیدی گفت: این مدیریت کشت و توسعه دانه روغنی کنجد که نیاز آبی کمتری نسبت به سایر محصولات تابستانه دارد در دستور کار قرار داده است.
وی در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی، تأکید کرد و افزود: این کار مبنی بر تحقق اهداف این برنامه و کاهش سطح زیر کشت محصولات پرمصرف آب مانند ذرت انجام شده است.
سعیدی با اشاره به اینکه سطح زیر کشت کنجد در رودبار حدود 5 هزار هکتار است، گفت: فرآوردههای کنجد مانند روغن، ارده و ... از اهمیت و جایگاه خاصی در تغذیه و سلامت انسان برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: به منظور افزایش عملکرد در واحد سطح تعدادی از مزارع کنجد این شهرستان به سیستم آبیاری قطرهای مجهز شده و کشت آنها با دستگاه ریزدانهکار انجام گرفته است.
سعیدی گفت: متوسط عملکرد کنجد یک تن در هر هکتار است و پیشبینی میشود، بیش از 5 هزار تن کنجد از اراضی شهرستان برداشت شود.
وی افزود: کشت این محصول از اول مرداد آغاز شده و تا 20 مرداد ادامه دارد.
سعیدی ارقام کشت شده را بیشتر از نوع محلی و هلیل دانست و عنوان کرد: همچنین برداشت کنجد از نیمه دوم آبان ماه آغاز میشود و تا پایان این ماه ادامه مییابد.
انتهای پیام/ی