امیر لطفی حقیقت روان شناس و مشاور در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: هر اندیشه ای که مانع موفقیت در انجام امور و ناکار آمد جلوه دادن کارها شود منفی بافی و منفی گرایی تداعی می شود.
وی افزود: یکی از مشکلات بزرگ "بایدها و نباید های" بی منطق است که از تفکر همه یا هیچ نشأت می گیرد؛ فرد با انتساب "موفق نبودن" به خود و نتیجه گیری های سطحی و دور از انتظار سایر افراد، تفکرات منفی را در ذهن خود به یاد می سپارد.
لطفی در ادامه گفت: افراد منفی نگر بسیار عجول، سریع و سطحی هستند و مسائل بی ارزش رفتاری اطرافیان برای آن ها ارزشمند جلوه می کند. در مقابل فرد رفتار های غیر قابل پذیرش خود را مهم نمی شمارد و در صدد اصلاح آن بر نمی آید.
وی در ادامه بیان کرد: بر اساس تحقیقات مختلف اکثر افراد منفی باف مورد پذیرش اطرافیان نیستند و خود آن ها رضایت عاطفی کافی را ندارند.
لطفی با بیان اینکه والدین در کودکی می توانند با احترام گذاشتن، پذیرش فرزندان خود و مشورت با کودک، منفی بافی را در بزرگسالی به حداقل برسانند، تصریح کرد: منفی بافی با افزایش اعتماد به نفس، جلوگیری از عیب جویی های بی مورد و وفق دادن فرد با شرایط در کنار استفاده از جملات مثبت قابل کنترل و کاهش است.
انتهای پیام/