یگانه بولاقی بانوی ووشوکار سمنانی مدال نقره اش را به مادر شهید دفاع مقدس ، رضا علی اعرابیان اهدا کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ؛ یگانه بولاقی ووشوکار توانای استان سمنان و نایب قهرمان مسابقات بین المللی جام صلح و دوستی است که با حضور در منزل شهید رضا علی اعرابیان مدال نقره خود را به خانواده این شهید والامقام تقدیم کرد .
یگانه بولاقی با اشاره به جوانمردی و از خودگذشتگی شهدای دفاع مقدس و مدافعین حرم گفت: اگر اکنون  عزت و امنیت بر جامعه ما حاکم است این عزت و امنیت حاصل خون شهداست و تقدیم مدالم به خانواده آنها کمترین کار ممکن بود .
در پایان هم مادر این شهید بزرگوار وصیتنامه فرزند شهید خود را به نایب قهرمان ارزنده استان یگانه بولاقی تقدیم کرد و اکنون هم باشگاه خبرنگاران جوان به سراغ این بانوی ورزشکار رفته است.

1-خودتون رو معرفی کنید؟ یگانه بولاقی هستم متولد سال 1372 از شهر کلاله استان گلستان که از سال 1384 ساکن سمنان شدم . مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه آزاد مهدیشهر در رشته تربیت بدنی گرفتم و دارای مدرک مربیگری و داوری ووشو ، مربیگری دفاع شخصی ، مربیگری آمادگی جسمانی ، مربیگری و داوری بین المللی تای کیک بوکسینگ می باشم .

2-در چه رشته های ورزشی فعالیت دارید؟ از سال 1389 ورزش ووشو و از سال 1393 ورزش جودو  را شروع کردم و اکنون نیز در رشته های جودو و ووشو به صورت حرفه ای فعالیت دارم . همچنین در سال های گذشته  در رشته های مختلفی نظیر دو میدانی ، کشتی با کمربند و .... فعالیت داشتم و مقام هایی را هم کسب کردم .

وصیتنامه شهید دفاع مقدس در دستان بانوی ووشوکار سمنانی

3-هدف اصلیتون از انتخاب این رشته ورزشی چیست؟ نخست به خاطر علاقه ی زیادی که به ورزش داشتم و به اصرار اساتید رشته های مختلف وارد  این رشته ورزشی شدم . در اولین مسابقات در رشته های ذکر شده موفق به کسب مقام شدم و حتی راه برای ادامه تا قهرمانی نیز هموار بود اما با توجه به اینکه علاقه ی اصلی من ووشو بود در حال حاضرنیز تمرکزم در این رشته است . دوم اینکه ورزش رزمی را به علت هیجان و جذابیت های خاص آن انتخاب کردم و از این انتخاب نیز راضی هستم.

4 -دلیل موفقیت خودتون رو در چی می دونید ؟ دلیل اصلی موفقیت بنده نخست خانواده عزیزم بودند و سپس تلاش و پشتکار و اراده ی خودم و حمایت های هیئت ووشو استان بوده است .

5-در چه مسابقاتیتاکنون شرکت کردید؟ در مسابقات زیادی شرکت کردم و عناوین زیادی را هم کسب کردم که مربوط به سال 1394 و قبل از آن می باشد که شامل کسب دو مقام اول استانی ووشو، مقام دوم کیک بوکس استان ، مقام دوم کونگ فو استان ، مقام دوم پرتاب نیزه و دو میدانی در استان ، مقام اول دو هشتصد متر استان است . مقام های کشوری هم شامل : یک مقام اول ، 3 مقام دوم و 2 مقام سوم در ووشو ، مقام سوم کشتی با کمربند ( کشتی عالیش) ، مقام پنجم دو کوهستان و مقام بین المللی رشته کی وان (k1) در کشور امارات در دبی و مقام سوم و دوم کشوری و مقام دوم مسابقات بین المللی ووشو در سال 95 را نیز کسب کرده ام .

وصیتنامه شهید دفاع مقدس در دستان بانوی ووشوکار سمنانی

وصیتنامه شهید دفاع مقدس در دستان بانوی ووشوکار سمنانی

6-این ورزش چه ویژگی و خصوصیاتی دارد ؟اعتقاد من در این است  که ورزش رزمی هیچ لطمه ای به روحیه و عواطف خانم ها وارد نمی کند ، زیرا ووشو لزوما یک ورزش مبارزه ای نیست و همانطورکه از نحوه ی احترام آن پیداست در کنار خشونت ، نرمی و لطافت زیادی دارد . ووشو از دو بخش ساندا (مبارزه ) و تالو( اجرای فرم ) تشکیل شده است . فرم های تالو از زیباترین  و مهیج ترین فرم های ورزشی در جهان محسوب می شود و نباید از آن غافل شد .

7-گویا شما تمام مدال های خودتون رو به شهید دفاع مقدس تقدیم کردید؟ چرا؟ علت اینکه من مدال ها و عناوینی را که کسب کردم به شهدای مدافع حرم و مدال آخرم را تقدیم به مادر شهید رضا علی اعرابیان کردم برای دفاع از مظلومیت این شهدا بود ، خواستم به شهدای مدافع حرم و دفاع مقدس بگویم حال که توفیق و امکان حضور در جبهه جنگ و دفاع را ندارم می گویم که خیالتان راحت باشد ، شما در جبهه نبرد با دشمنان اسلام مبارزه می کنید و من در این سرزمین و در میدان ورزش مدافع حریم می شوم و مبارزه می کنم.

وصیتنامه شهید دفاع مقدس در دستان بانوی ووشوکار سمنانی

وصیتنامه شهید دفاع مقدس در دستان بانوی ووشوکار سمنانی
8-آیا در رشته ی ورزشی خود با مشکل و یا کمبودی هم مواجه شدید؟ بیشترین کمبودی که به عنوان یک فایتر حرفه ای در رشته ی ووشو با آن مواجه شدم نبود مربی و حریف تمرینی توانمند و هم سطح با نوع فعالیتم در این رشته است . همچنین من در تمام مسابقات اعم از کشوری و بین المللی با هزینه ی شخصی شرکت کرده ام  و هیچ هزینه ای برای هیچ کدام از مسابقات به من چرداخت نشده است .

9-آیا درخواستی هم از مسئولین دارید ؟ تنها درخواست من از مسئولین ورزش استان و کشور توجه بیشتر به هیئت های ورزشی جهت پشتیبانی هرچه بهتر از ورزشکاران رزمی است .

و سخن پایانی : ورزش رزمی کمترین آسیب و خطر را در مقایسه با بسیاری از ورزش های مطرح دارد . توصیه من به عنوان کارشناس تربیت بدنی ، مربی و یک فایتر حرفه ای به خانواده ها این است  که به علاقه فرزندان خود احترام بگذارند و به آن ها اجازه  فعالیت در رشته های ورزشی رزمی خصوصا ووشو  که جاذبه های بسیار حیرت آوری دارد را بدهند .

انتهای پیام/ ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.