به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، رئیس هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا استان خوزستان اظهار کرد: فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا در اواخر دولت ششم آغاز به کار و در سال 1378 به عضویت فدراسیون جهانی پیوند اعضا درآمد.
کیامرث حاجی زاده گفت: با فعال شدن هیات های ورزشی استان ها این فدراسیون توانست در مسابقات سال 2011 گوتنبرگ با کسب 23 مدال طلا به مقام پنجم جهانی دست یابد.
حاجی زاده افزود: متاسفانه در سال 1390 این فدراسیون با فدراسیون ورزش های ناشنوایان ادغام شد که این ادغام ضربه بزرگی به پیکره این فدراسیون وارد کرد.
رئیس هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا استان خوزستان گفت: این ادغام سبب شده تا در مسابقات دوربان آفریقای جنوبی با کسب تنها 14 مدال به رده 11 جهانی سقوط کنیم.
وی ادامه داد: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و اهمیت به سازمان های مردم نهاد این فدراسیون دوباره در سال 1393 از فدراسیون ورزش های ناشنوایان تفکیک و تنها دو سال پس از احیاء با حضور در مسابقات ماردل پلاتا آرژانتین با کسب 27 مدال طلا به رده ششم جهان صعود کرد.
حاجی زاده بیان داشت: این فدراسیون در استان خوزستان کار خود را از شهرستان های کمتر توسعه یافته استان شروع نمود و در زمان حاضر 10هیات ورزشی در سطح استان خوزستان فعال و مشغول فعالیت های ورزشی هستند.
وی اظهار کرد: سال گذشته مسابقات کشوری بیماران خاص به میزبانی خوزستان برگزار شد و ورزشکاران خوزستانی توانستند در دو تیم گروهی مقام های اول و سوم را در بین 31 استان کسب کنند.
رئیس هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا استان خوزستان خاطر نشان کرد: فعالیت بیماران خاص در ورزش و میدان های جهانی تاثیر به سزایی در افزایش روحیه نشاط و امید به زندگی این افراد داشته و از لحاظ اقتصادی، اجتماعی و تحصیلی به این افراد کمک می کند.
هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا شش گروه بیمار را زیرپوشش قرار داده و مسائل ورزشی، فرهنگی و بیماری افرادی که عضو این هیات هستند را پیگیری می کند.
انتهای پیام /و