به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان اصفهان گفت:
حدود 5 هزار تن ضایعات گوشت قرمز ، مرغ و ماهی از 6 هزار و 700 مرکز عرضه
گوشت در استان اصفهان ماهانه از چرخه مصرف انسانی خارج می شود و در چرخه
تولید پودر گوشت قرار می گیرد.
عبدالرضا مرادی افزود: 20 کارخانه
تبدیل ضایعات و فرآورده های خام دامی در استان روزانه 200 تن پودر گوشت
تولید و در فرایند تولید خوراک دام و طیور و آبزیان قرار می گیرد.
وی
گفت: سالانه هزار و 500 تن از فرآورد های پودر گوشت در قالب خوراک دام و
طیور و آبزیان به کشورهای ترکیه و حاشیه خلیج فارس صادر می شود که حدود 500
هزار دلار معادل 15 میلیارد ریال ارز آوری دارد.
انتهای پیام/م