محمد علی نجفی در این مراسم هدف از تحقیقات کشاورزی را دست یابی به آخرین یافته های علمی و فنی با امکانات روز مناسب با شرایط آب و هوایی در خصوص محصولات استان دانست و افزود: در این راستا مرکز تحقیقات برنج کشور موفق گردید رقم جدید برنج پر محصول گیلانه را معرفی کند.
نجفی با اشاره به اینکه، از خصوصیات بارز این رقم پاکوتاهی،مقاومت در برابر خوابیدگی ، زودرسی و کیفیت پخت بسیار مطلوب همانند ارقام محلی با عملکرد 20 تا 25 درصد بیشتر از ارقام بومی میباشد.
وی در ادامه افزود :در رقم جدید برنج گیلانه طعم برنج اصیل گیلان حفظ شده است و افزایش کمییت و کیفیت و حفظ برنج اصیل گیلانی 3مولف مهمی به شمار می رود که ضرورت دارد تولید این رقم برنج فراگیر شود.