بعضی از افراد در مواقعی که به آنها پیشنهاد میکنی از سیر استفاده کنند سریع موضع میگرند و از سیر تصور یک ماده سمی دارند.

گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان - سیر را جدی بگیرید! بعضی از افراد در مواقعی که به آن ها پیشنهاد میکنی از سیر استفاده کنند سریع موضع میگرند و از سیر تصور یک ماده ی سمی دارند. در واقع باید اعتراف کنم که این افراد با نخوردن سیر شانس داشتن یک داروخانه ی سیار را از دست میدهند. در ادامه میخواهیم از فواید سیر در باب جلوگیری از مسمویت را برای شما شرح دهیم.
 
در بعضی فصل ها میزان مسمومیت‌هــای غذایــی افزایش چشمگیری پیدا می‌کند اما محققان معتقدند با انجام یک کار ساده درصد زیادی از این مسمومیت‌ها قابل پیشگیری هستند.
 
تحقیقات نشان می‌دهد یک ترکیب شیمیایی که در سیر وجود دارد 100‌ برابر بهتر از آنتی‌بیوتیک‌ها می‌تواند با مسمومیت‌های غذایی مبارزه کند. این ترکیب که «سولفید دیالیل» نام دارد نه تنها نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها قدرت بیشتری دارد بلکه برای از بین بردن میکروب‌ها به زمان بسیار کمتری احتیاج دارد.
 
این کشف اهمیت بسیاری دارد، زیرا در دنیای مدرن امروزی مصرف فراورده‌های گوشتی رواج زیادی دارد و به‌ همین دلیل پیدا کردن یک روش ارزان و مؤثر برای پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی می‌تواند جان بسیاری از مردم را نجات دهد.
 
یکی از معمول‌ترین باکتری‌های عامل مسمومیت غذایی کمپیلوباکتر نام دارد که باعث عفونت می‌شود. علائم این عفونت شامل اسهال، استفراغ، درد شکم و تب است. در اکثر موارد این عفونت از طریق خوردن گوشت خام یا نپخته وارد بدن می‌شود.
 
البته فواید سیر فقط محدود به ضد‌عفونی کردن سیستم گوارشی نیست. دانشمندان معتقدند این سبزی می‌تواند به اندازه داروها در کاهش فشار‌خون مؤثر باشد. همچنین سیر نقش زیادی در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی دارد.
 
منبع:خبرگزاری تسنیم
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.