به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ حجتالاسلام علی دشتکی در نشست کمیته آسیب های اجتماعی با اشاره به اینکه قرآن و عترت به عنوان راهنمای سعادت بشریت باید در همه امور زندگی اجتماعی وفردی مورد توجه قرارگیرند، افزود: مدنظر قراردادن راهکارها و هدایت های قرآن و عترت در برنامه ریزی های مختلف به خصوص در بخش فرهنگی به معنای محتوا بخشی و هدفمندکردن این برنامه ها است.
وی با اشاره به تهاجم همه جانبه دشمنان علیه جهان اسلام به ویژه ایران اسلامی وحرکت در راستای سست کردن اعتقادات و باورهای مردم بهویژه نسل جوان، گفت: اگر دراین خصوص غفلت و کم کاری صورت گیرد آسیب ها و ضربه های این تهاجم بسیار مهلک و سنگین خواهد بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان افزود: اعتقادات دینی و مذهبی بهعنوان سد محکم و نفوذ ناپذیر می تواند انسان را در مقابل ناهنجاری ها و انحرافات محفوظ و مصون نگه دارد.
دشتکی گفت: توجه به نشر و گسترش فرهنگ و معارف دینی و اعتقادی یک ضرورت و نیاز اساسی است که باید بیش از پیش به آن پرداخته شده و با برنامه ریزی صحیح و هدفدار و بهره گیری از همه ظرفیتها و توانمندی ها در راستای تحقق جامعه ای دین مدار بر اساس سبک زندگی اسلامی تلاش کرد.
حجتالاسلام علی دشتکی استقامت در مسیر توحیدی را نشانه استحکام اعتقادات دینی ومذهبی دانست و با بیان اینکه ریشه همه ناهنجاریهای اجتماعی عدم توجه کافی و عمیق به فرهنگ و معارف دینی است، گفت: همه ما مسئولیت سنگینی را در خصوص تعمیق بخشی به اعتقادات مردم عهده دار هستیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان گفت: تعمیق اعتقادات و باورهای دینی و مذهبی مهمترین بازدارنده و راهکار برای مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی است.
انتهای پیام/ د