به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پرس تی وی؛ مقامات آمریکایی در حال بررسی وضع تحریمهای اقتصادی علیه روسیه در پاسخ به آنچه واشینگتن نقش هکرهای روسی در افشای ایمیلهای محرمانه حزب دموکرات میداند، هستند.
اعمال هر گونه تحریم علیه روسیه مستلزم آن است که واشینگتن در تایید ادعای خود به طور رسمی مسکو یا هکرها را متهم و اطلاعات محرمانه در این باره منتشر کند. آمریکا تاکنون اسناد رسمی درباره این حملات سایبری ارائه نکرده است.
به گفته برخی از مقامات رسمی مطلع از این موضوع، پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) و دیگر سازمانهای اطلاعاتی آمریکا سرگرم بررسی موضوع هک شدن ایمیلهای حزب دموکرات و چند تن دیگر از مقامات این کشور هستند.
نانسی پلوسی، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان امریکا روز پنجشنبه (21 مرداد) در گفت و گو با خبرنگاران گفت: «دربارۀ نفوذ به کمیتۀ انتخاباتیِ حزبِ دموکرات در آستانۀ رقابتهای انتخاباتی این حزب، با اطمینان باید بگویم که روسها در این زمینه دخالت داشتهاند و ما باید میزان این خسارت را بررسی کنیم.»
وی گفت: «این یک رسوایی الکترونیکی است. اما این که روسها به چه کسی این اطلاعات را دادند و چه کسی آن را منتشر کرده است، هنوز معلوم نیست.»
آدام شف از مقامات ارشد حزب دموکرات در کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان امریکا نیز گفت کمیته متبوع وی هفته گذشته در خصوص این مساله اطلاع رسانی کرده است و او از جمله افرادی است که معتقد است «زمانی که دولت شواهد و اسناد کافی در اختیار دارد، باید آن را علنی کرده و هر گونه اقدامات لازم را در این زمینه اتخاذ کند.»
جنجال بر سر هک سرور ایمیلهای کلینتون اوایل مرداد آغاز شد؛ زمانی که تارنمای افشاگرِ ویکیلیکس از هزاران ایمیلی پرده برداشت که نشانگر توطئۀ مقامات حزب دموکرات برای شکست ستاد انتخاباتی برنی سندرز، رقیب هیلاری کلینتون، جهت کسب نامزدیِ نهاییِ این حزب در انتخابات آتی ریاست جمهوری امریکا بود.
این ایمیلها فاش کردند کمیتۀ ملی حزب دموکرات از کلینتون جانبداری کرده و بین وی و سندرز تبعیض قائل شدهاند.
انتهای پیام/