بهنوش ملکیان روان شناس در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به روابط دوران نامزدی، گفت: دوره نامزدی به مرحله ای اطلاق می شود که دختر و پسر با آگاهی والدین و طی مراحل شرعی و قانونی برای آشنایی بیشتر با هم در ارتباط خواهند بود.
وی با تأکید بر اینکه این برهه را نباید با روابط زناشویی بعد از مراسم عروسی اشتباه گرفت، گفت: دخترها و پسرهای جوان باید بدانند که آنها زن و شوهر نیستند و باید برخی خط قرمزها را رعایت کنند و در صورت عدول از این حریم ها باید منتظر تبعات ناگوار آن بویژه برای جنس مونث باشند.
این کارشناس ادامه داد: در دوره نامزدی سعی نکنید با دوستان نامزدتان زیاد صمیمی شوید بلکه باید فاصله تان را با اقوام و آشنایان وی حفظ کنید و در صمیمیت از نامزدتان پیشی نگیرید.
ملکیان ادامه داد: هرگز از فرد دیگری نزد نامزدتان تعریف نکنید چرا که این کارها باعث دلسردی طرف مقابل می شود. همچنین از تملق و نقش بازی کردن بپرهیزید و خود واقعی تان را به نمایش بگذارید و به وی اجازه دهید که با نقاط ضعف و قوتتان آشنا شود.
وی در پایان گفت: در دوره نامزدی سعی کنید از لحاظ عاطفی زیاد به هم وابسته نشوید زیرا ممکن است این نامزدی به ازدواج نیانجامد و آسیب های روحی زیادی به هر دو فرد وارد شود. بهتر است آگاهانه و بالغانه گام بردارید و توجه داشته باشید که در صورت به توافق رسیدن قرار است برای یک عمر با این فرد زیر یک سقف زندگی کنید.
انتهای پیام/