به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان، علی کاظمزاده با اشاره به اینکه اعتبار محدود و اندک است، افزود: اعتباراتی که به استانها و شهرستانها اختصاص داده میشود از محل درآمدهای دولت از جمله اسناد خزانه، درآمدهای مالیاتی، نفت و گاز و ... است.
وی گفت: از کل اعتبار 44 درصد آن ملی، 38 درصد ردیفهای متفرقه، 5.6 درصد ملی استانی و 12.2 درصد اعتبارات استانی هستند که در کل کشور توزیع میشود.
کاظم زاده افزود: اعتبارات استانی در بخشهای کشاورزی، قیر رایگان، اتمام پروژههای ناقص، راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، نوسازی مدارس و ... اختصاص مییابد.
وی گفت: برای پروژههایی که پیمانکار طلبکار دارند، یک سری اوراق ریالی در سازمان بورس تعریف شده است که پیمانکار میتواند، آنها را در بورس به فروش برساند یا به عنوان سرمایه در بورس نگاه دارد.
کاظمزاده افزود: شهرداریها میتوانند در بورس اوراق بهادار مشارکت داشته باشند و تا مبلغ 70 هزار میلیارد ریال را به فروش برسانند.
وی گفت: از اعتبار 24 هزار میلیارد ریالی که در اختیار وزارت نفت قرار دارد، بیش از 60 درصد به راه و شهرسازی، 20 درصد به بنیاد مسکن، 15 درصد به وزارت کشور و سه درصد به احداث و نوسازی مدارس تعلق میگیرد.
کاظم زاده اظهار داشت: اعتبارات نفت و گاز در مناطق کمتر توسعه یافته مصرف میشود و قانونگذار هشت درصد آن را به طرحهای روستایی و ده درصد را به آب روستایی اختصاص داده است.
وی افزود: توزیع اعتبار در شهرستانها برای ایجاد مراکز بهداشتی درمانی، دامپروری، گلخانه، حذف نقاط حادثهخیز، شهرکها و نواحی صنعتی، طرحهای هادی روستایی، ورزش و ... منظور شده است.
کاظمزاده عنوانکرد:از محل بند «ج» تبصره شش ماده 180 قانون در قبوض آب مبلغ اندکی آمده که پس از جمعآوری استفاده میشود بر همین اساس از این محل به آب و فاضلاب روستایی و شهری شهرستان 574 میلیون تومان اعتبار اختصاص یافت.
وی اگفت: از مجموع 28 میلیارد تومان بودجه شهرستان، 50 میلیون تومان به حوزه علمیه، 150 میلیون تومان به بسیج و یک میلیارد و 900 میلیون تومان به آبرسانی روستاها اختصاص یافته است و مابقی نیز در بخشهای مختلف توزیع میشود.
انتهای پیام/ ی