به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ دبیر جشنواره غذای سالم با اعلام این خبر گفت: در این جشنواره یک روزه 33 نفر از کارمندان دانشگاه علوم پزشکی گیلان 80 نوع غذای محلی گیلان را عرضه کردند.
شفقی افزود: به 5 نفر از کسانی که غذاهای سالم تری پخت کرده بودند جوایزی اهدا شد.
وی با بیان اینکه همه داوران جشنواره غذای سالم کارشناسان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بودند، خاطرنشان کرد: مقدار استفاده از نمک و روغن و همچنین نحوه پخت بخارپز و سرخ کردنی از معیارهای انتخاب غذای سالم بود.
دبیر جشنواره غذای سالم با بیان اینکه جشنواره غذای سالم به مناسبت دهه کرامت برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم و کاهش مصرف فست فود ها بوده است.
170 غذای محلی در گیلان پخت می شود.
انتهای پیام/ع