جلسه هماهنگی بین اتاق اصناف، اتحادیه اغذیه فروشان، اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان ارومیه به میزبانی مرکز بهداشت ارومیه برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، در این جلسه که جهت هماهنگی نمودن نقطه نظرات برای حضور در کارگروه سلامت و امنیت غذایی تشکیل شده بود حاضران به مهمترین محور بحث یعنی چگونگی و چرایی لزوم تامین مواد و لوازم مصرفی قنادان ، شیرینی پزان ، رستوران داران و اغذیه فروشان ..... از محل یا محل هایی که شرایط نظارت کامل بهداشتی مرکز بهداشت ارومیه را در بردارد تاکید نموده و تامین منابع انسانی کارگاهها و آشپزخانه های اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی ذکر شده به طریقی در همین غالب و پس از گذراندن دوره های آموزشی و احراز سلامتی کامل فرد را جزو مولفه های این محور مهم مطرح نمودند.

همچنین در ادامه جلسه مقرر گردید: اجرای این امر در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مصوب شود و این پیشنهاد که توسط مرکز بهداشت ارومیه ارائه گردیده بود مورد استقبال نهاد های صنفی موصوف قرار گرفت.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.