به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان؛دمای بالای ۴۰ درجه سانتیگراد برای بدن بسیار خطرناک است. به ویژه توصیه شده است که سالمندان، کودکان، زنان باردار و بیماران از قرارگرفتن در چنین شرایطی اجتناب کنند و در صورت اجبار، با چند راهکار ساده و عملی میتوان اثر گرمی هوا را برای بدن قابل تحمل کرد.
میوه و سبزی های موجود در فصل گرما، مناسب ترین منابع غذایی برای حفظ سلامت بدن هستند که ذرت یکی از این سبزیجات می باشد.
ذرت با وجود دو آنتی اکسیدان لوتئین و زیزانتین، مانند یک عینک آفتابی طبیعی عمل می کند و به تشکیل رنگدانه های ماکولای چشم کمک می کند. این رنگدانه ها اثرات مخرب خورشید را فیلتر می کنند. همین دو آنتی اکسیدن از بروز انحطاط ماکولا در افراد بالای ۶۰ سال جلوگیری می کنند.
ذرت منبع غنی ویتامین های B1 ، B5 ، C ، E ، اسید فولیک ، گوگرد ، کلر ، فسفر ، سیلیس ، آهن ، کلسیم ، منیزیم ، سدیم و پتاسیم میباشد و به همین دلیل است که مردم به خصوص خانم ها ناخودآگاه علاقه زیادی به مصرف ذرت دارند.
انتهای پیام//