به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
همدان؛ سیاوش رهبر با اشاره به اینکه این زنان به دلیل طلاق، فوت همسر، زندانی بودن و اعتیاد همسر خود به عنوان زنان سرپرست خانوار شناخته شده اند، افزود: 10 درصد این تعداد زنان خانوار روستایی و شهری به وسیله گروه های همیار بهزیستی بازتوان شده اند و این رقم به زودی به 15 تا 20 درصد می رسد.
وی ابراز داشت: با تشخیص مددکاران به نیازها و مشکلات آن ها پرداخته و در ابعاد اجتماعی، فرهنگی، جسمی، روحی روانی و اقتصادی اقداماتی برای بازتوانی آن ها انجام می شود.
رهبر ادامه داد: این خدمات و اقدامات تمامی افراد خانوار که در حال زندگی با هم هستند را شامل می شود.
سیاوش رهبر ادامه داد: 100 درصد زنان خانوار مشمول بیمه درمانی هستند و نزدیک به 1000 زن سرپرست خانوار با شرایط ویژه دارای بیمه تامین اجتماعی هستند.
وی در خصوص چالش های پیش روی بهزیستی همدان یادآور شد: کمبود منابع مالی برای حمایت های مستقیم و غیر مستقیم زنان سرپرست خانوار و کم بودن میزان مستمری ماهیانه ناچیز از 53 تا 100 هزار تومان برای یک خانواده 5نفره وجود دارد.
رییس بهزیستی شهرستان همدان اضافه کرد: این امر نیازمند کمک های بیش از پیش نهادهای مختلف شامل آموزش و پرورش و دانشگاه ها در بحث فرهنگی، مراکز درمانی برای مشکلات جسمانی و بانک ها برای دادن وام اشتغال زایی است.
انتهای پیام/ آ