به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، این برادران، محصول تولیدی حاصل دسترنج خود را که سرشار از امگا 3 است، طبخ کرده و به جای غذاهای فست فودی به مشتریان می فروشند.
آنها هدف از این کار را تغذیه سالم و بهره مندی هر چه بیشتر مردم از گوشت ماهی، بعنوان غذایی سالم که ضروری است در سبد خرید خانوارها قرار گیرد، اعلام کرده اند.
در میان ماهیان سردابی قزلآلا یکی از پرطرفدارترین گونهها بین مصرفکنندگان و تولیدکنندگان است که به گفته کارشناسان از لحاظ ارزش غذایی در جایگاه مناسبی قرار دارد.
انتهای پیام/