به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: در سال گذشته 20 هزار و 389 هکتار انواع سبزی و صیفی جات در
مزارع کشاورزی استان کشت شد که این رقم امسال 15 هزار هکتار کاهش پیدا کرده
است.
فرزاد خوش اخلاق افزود: : کاهش کشت سبزی و صیفی جات با حفظ میزان تولید به منظور تقویت خاک و صرفه جویی در مصرف آب صورت گرفته است.
وی همچنین از افزایش میزان کشت چغند قند از هزار و 951 هکتار به سه هزار و
120 هکتار در مزارع استان خبر داد و گفت: کشت چغندر به عنوان
یک محصول متناوب و سودآور جایگزین ذرت شده است.
مدیر زراعت سازمان جهاد
کشاورزی قزوین یادآور شد: به منظور بهره برداری بهتر و حفاظت از خاک، کشت
یک محصول کشاورزی برای چندین دوره متوالی در یک قطعه زمین توصیه نمی شود و
بهتر است که به شکل متناوب نوع کشت تغییر پیدا کند.
استان قزوین دارای 489 هزار هکتار اراضی کشاورزی است.
انتهای پیام/