«پریا» یکی از کامل‌ترین سریال‌ها با موضوع بیماری ایدز است. به نظرم اگر فیلمنامه خوبی مثل «پریا» درباره دیگر بیماری‌های خاص نوشته شود می‌تواند واقعیت را به مردم بیان کند.

خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیر رضا دلاوری بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر که 21 سال است در زمینه بازیگری فعالیت می‌کند در دوران دبیرستان با شرکت در تئاترهای مدرسه کار خود را شروع کرد.
 
این بازیگر موسیقی سنتی کار کرده و در زدن تنبک و سه تار مهارت دارد. بازی‌های متفاوتی از این بازیگر شاهد بودیم و این روزها با پخش سریال «پریا» و بازی او در نقش علیرضا بهانه‌ای شد با او مصاحبه‌ای داشته باشیم که در ادامه می‌خواندید:
 
بازی شما در سریال «پریا» بهانه‌ای شد برای این مصاحبه، در خصوص پیشنهاد حضورتان برایمان بگویید؟
مثل همه کارها برای بازی در این سریال به من پیشنهاد شد اما تفاوت آن همکاری قبلی من با آقای عفیفه در سریال «یادداشت‌های زن خانه دار» بود. در پایان سریال «یادداشت‌های زن خانه دار»، فیلمنامه را خواندم و از نتیجه کار راضی هستم و به نظرم تصمیم خوبی را گرفتم.
 
«پریا» یکی از اولین سریال‌‎هایی است که به طور مستقیم به ایدز پرداخته، نظر شما در این خصوص چیست؟
بله همین طور است. یکی از کامل‌ترین سریال‌ها در این زمینه است که بیماری ایدز را به تصویر کشیده است. به نظرم اگر فیلمنامه خوبی مثل «پریا» درباره دیگر بیماری‌های خاص نوشته شود می‌تواند واقعیت را به مردم بیان کند. همچنین حضور کارگردانی که این آگاهی و اطلاع رسانی را بتواند به تصویر بکشد.

تجربه کار با سهیلی‌زاده برای اولین بار چگونه بود؟
بعد از سال‌ها که سهیلی‌زاده را می‌شناختم این اولین تجربه کاری ما بود و از این بابت خوشحالم. او علاوه بر حرفه‌ای بودن در کارگردانی، انسان شریفی است.

درباره نقش علیرضا برایمان بگویید؟
با کاراکتر علیرضا نقش متفاوتی را تجربه کردم. الان که کار را می‌بینم و نظرات مردم را دریافت می‌کنم رضایت بیشتری دارم تا زمانی که در حال تصویربرداری سریال بودیم.علاوه بر نظر مردم پیام های دوستان و همکاران رضایت بخش است.
 
پشت صحنه سریال چطور بود؟
در سه سال گذشته از حضور در کنار عوامل سریال «یادداشت‌های زن خانه دار» و «پریا» بسیار لذت بردم. تقریبا در این سال‌ها پشت صحنه‌های خوبی را تجربه کردم.
 
شما نقش‌های متفاوتی داشتید، شاید اولین سریالی که من از شما دیدم در «ما چند نفر» بود که با کاراکتر منفی ظاهر شدید، در خصوص این تفاوت‌ها برایمان بگویید؟
من سعی کردم کاراکترهای متفاوت بازی کنم نه اینکه با یک گریم خاص و فرم خاصی چند نقش تکراری بازی کنم. تا قبل از سریال «پایان نمایش» مرحوم بهمن زرین پور بیشتر نقش مثبت بازی می‌کردم و بعد از این سریال نقش منفی نیز به من پیشنهاد شد.

به نظر شما چرا کارگردان و تهیه کننده برای حضور بازیگران در نقش‌های متفاوت ریسک نمی‌کند؟
به نظرم برخی از کارگردان‌ها کار بازیگران را تعقیب نمی‌کنند. همین امر باعث می شود بازیگران را تنها در برخی نقشها ببینیم. همه بازیگران منتظر نقش متفاوت هستند. با توجه به اینکه بازیگران خوبی داریم بعضی اوقات آنها به خاطر شکستن کلیشه در کارهایی حاضر می‌شوند که در شأن آنها نیست.
 
شما در سریال‌های تاریخی هم حضور داشتید دوست دارید این روند ادامه داشته باشد؟
کار تاریخی ژانر متفاوتی است. اگر از کارگردان خوب پیشنهاد داشته باشم، بسیار لذت بخش است چراکه تماشاچی می‌بیند و ماندگار خواهد شد.
 
کمی از تئاتر و نمایش «همسایه آقا» که بعد از ده سال مجدد اجرا رفته صحبت کنید؟
نمایش «همسایه آقا» هر شب ساعت 21 در تئاتر باران اجرا می‌رود. از اینکه دوباره ان اجرا می‌کنیم، لذت می‌برم. نمایش اجتماعی خانوادگی درام که بخش‌های طنز دارد.
 
وضعیت تئاتر را چطور می‌بینید؟

من نزدک به 21 سال است در زمینه بازیگری فعالیت می‌کنم. اخیرا با تاسیس تئاتر خصوصی وضعیت بهتر شده و تماشاگر بیشتری جذب شدند اما دستمزدهای پایین تئاتر هنوز به قوت خود باقی است.

چه نقش هایی را دوست دارید، تجربه کنید؟
خیلی به آن فکر نمی‌کنم همین که متفاوت با نقش‌های دیگر باشد و بتوانم از توانایی خود استفاده کنم.
 
اهل مطالعه هستید؟
به قدر کفایت ساعت‌هایی را در روز مطالعه می‌کنم.

حرف پایانی
به تمام گروه سریال «پریا» خسته نباشید میگویم و آرزوی سلامتی برای همه مردم ایران دارم.


گفتگو از الهام قبادی



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار