به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛دکتر مصطفی دهمرده ای افزود: در کشور ما سالانه 200 هزار نفر بیمار سوختگی داریم که از این تعداد 25 هزار نفر بستری می شوند.
وی ادامه داد: با توجه به جراحات و سطح سوختگی روند درمان این بیماران متفاوت و دوره بستری متغیر است اما در درمان سوختگی با توجه به بجا ماندن زخم و گاهی عفونت، درمان و بهبودی کامل سوختگی وجود ندارد.
دهمرده ای با بیان اینکه بقیه بیماران سوانح سوختگی بصورت سرپایی درمان می شوند افزود: متاسفانه به علت اینکه سوختگی، بسیاری از ارگانیسم های بدن را درگیر می کند در سوختگی سطح 3 چندان کاری برای بیمار نمی توان انجام داد.
ضرورت ارائه مشاوره روانشناسی ویژه بیماران سوختگی رئیس بیمارستان سوختگی شهید مطهری گفت: به علت عوارضی که سوختگی بر ظاهر بیمار بجا می گذارد بیماران سوختگی به خدمات روانشناسی100 درصد نیاز دارند.
دکتر دهمرده ای افزود: بیماران سوختگی بعد از سانحه ای که برای آنها رخ می دهد دچار مشکلات فیزیکی و روحی و نیز ناتوان اقتصادی می شوند و حتی خانواده های این بیماران بعد از حادثه نیازمند مشاوره اند.
وی با بیان اینکه انجمن ققنوس حمایت روحی از بیماران را در صدر برنامه های توانبخشی خود گنجانده است گفت: با یاری خداوند و پیگیری مستمر انجمن و همکاری بیمارستان سوختگی شهید مطهری و روانشناسان نیکوکار این امر محقق شده است.
دهمرده ای افزود: به این منظور کلینیک ویژه ای برای مشاوره به این بیماران در بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری افتتاح شده است.
وی گفت: بیماران سوانح سوختگی10 درصد به بالا نیازمند دریافت خدمات مشاوره ای هستند و این خدمات رایگان به این بیماران ارائه می شود.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
انتهای پیام/