به گزارش خبرنگاران
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان ؛ این میوه از منابع بسیار خوب پتاسیم به حساب می آید . به طوری که مصرف آن به افراد مبتلا به فشار خون توصیه میشود.
جالب است بدانید که هر انبه کامل که 640 گرم وزن دارد تامین کننده 33 درصد از نیاز افراد بزرگسال به پتاسیم است و مصرف هر روز این میوه به کاهش فشار خون افراد مبتلا به فشار خون بالا بسیار کمک میکند. جالب است بدانید مطالعات نشان دادهاند، دریافت روزانه 2300 تا 3100 میلی گرم از این ماده مغذی در یک روز توانسته است فشار خون افراد را به میزان 25 درصد کاهش دهد و مرگ و میر ناشی از فشار خون بالا را کنترل کند.
این میوه زمانی که استفاده می شود قند خون را به یکباره افزایش می دهد و موجب ترشح هورمون انسولین می شود. این میوه را افراد دیابتی باید با احتیاط مصرف کنند زیرا نیاز به انسولین با خوردن این میوه افزایش پیدا می کند، هر 10 گرم این میوه دارای 57 کالری است و باید این میزان کالری را در برنامه غذایی روزانه محاسبه کرد.
مصرف انبه در این فصل که هوا بسیار گرم است مناسب بوده زیرا باعث رفع عطش می شود. ، انبه رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و نارس آن ، سرد و خشک است. انبه خوب ، پوست یکنواختی داشته و معمولا نرم است و اگر لکه های سبز تیره روی آن باشد، هنوز نرسیده است.
البته نه تنها انبه دارای خواص متعددی است مغز هسته آن نیز دارای خواص بسیاری است. خوردن مغز هسته انبه اسهال را برطرف کرده و برای معالجه سرماخوردگی بسیار مناسب بوده و برای معالجه سرما خوردگی می توان از مغز هسته انبه استفاده کرد و حتی این میوه سرفه های خیلی سخت را درمان می کند و برای تسکین آسم و تنگی نفس مفید است.
مصرف انبه برای افرادی که دچارکم خونی هستند نیز بسیار مفید است انبه به عنوان یک میوه با ارزش تغذیه ای فراوان است و به عنوان منبع ویتامین سی، بتاکاروتن و پتاسیم به حساب می آید.
انبه از لحاظ داشتن خواص آنتی اکسیدانی امتیاز پایینی دارد، اما باید آن را جزء غذاهای عالی قرار داد. انبه تاثیرات کمی بر روی سرطان های ریه، خون و پروستات داشته و اما بر روی سرطان های سینه و روده بزرگ که شایع ترین سرطانها هستند، بیشترین تاثیر را دارند.
انتهای پیام/