به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ کیوان گردان با بیان اینکه در کل کشور بیش از 92 درصد صنایع، کوچک هستند اظهار داشت: در استان همدان نیز حدود 90 درصد صنایع را صنایع کوچک تشکیل میدهند که نیازمند توجه ویژهای در این زمینه است.
وی افزود: در قالب فرآیندی با سازمان صنعت، معادن و تجارت همدان بازدیدی از کل واحدهای تولیدی همدان انجام شده و اطلاعات مربوط به این واحدها به صورت روزانه دستهبندی شده که تحلیل روی این آمار در دست اجراست.
گردان با اشاره به اینکه براساس قوانین وزارت صنعت و معدن اگر واحد تولیدی خط تولید را عوض کرده و پروانه بهرهبرداری را تغییر دهد با باطل شدن پروانه بهرهبرداری مواجه میشود، گفت: بیش از 900 واحد تاکنون در سطح شهرکها و نواحی صنعتی استان همدان پروانه گرفتهاند.
وی با اشاره به اینکه مشکل اصلی واحدهای تولیدی استان همدان نداشتن سرمایهدرگردش برای فعالیت است، عنوان کرد: اتفاق بنگاههای زودبازده در کشور سبب ایجاد واحدهای مشابه صنایع کوچک در استان و استانهای همجوار شد که مشکلات بسیاری را به دنبال داشت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان همدان اظهار داشت: تمام تلاش بر این است که با تخصیص و پرداخت تسهیلات سرمایهدرگردش به واحدهای تولیدی آنها را فعال کرده و با این اقدام تحریک بازار را انجام داد.
وی با اشاره به اینکه رکود در حوزه ساخت و ساز و مسکن تاثیر منفی بر روی واحدهای تولیدی داشته است، عنوان کرد: بیش از 400 شغل و 130 صنعت به بخش مسکن وابسته است که با فعال شدن این بخش به طور قطع شاهد بهبود شرایط تولید نیز خواهیم بود.
گردان درباره وضعیت شهرکهای صنعتی استان همدان نیز گفت: تاکنون 50 درصد از فضاها و زمینهای صنعتی استان همدان به متقاضیان واگذار شده و مابقی نیز آماده واگذاری به سرمایهگذاران جدید است.
وی با اشاره به اینکه در مجموع دو هزار و 800 هکتار زمین در اختیار شرکت شهرکهای صنعتی استان همدان است، گفت: از این میزان هزار و 200 هکتار زمینهای صنعتی بوده که 600 هکتار آن واگذار شده و مابقی آماده واگذاری است.
گردان تصریح کرد: سرمایهگذاران به سرمایهگذاری در برخی از شهرکهای صنعتی تمایل و رغبتی ندارند که برای همین این شهرکها با حداقلها حفظ شد ولی شهرکهای دیگر که دارای جذابیت بیشتری برای سرمایهگذاران بود تقویت شد.
انتهای پیام/د