یازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی در رنجان برگزار می‌شود.

رقابتی خوشمزه از جنس «طعم و مزه» در جشنواره ملی «آش»
به گزارش گروه وبگردی باشگاه  خبرنگاران جوان؛ علی اکبر شرفی - معاون گردشگری زنجان اظهار داشت: با توجه به استقبال بی نظیر و تعداد زیاد ثبت نام کنندگان زنجانی برای شرکت در یازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی مسابقه مقدماتی و انتخابی برگزیدگان راهیابی به بخش نهایی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه روز گذشته دو مرحله از این مسابقه برگزار شد، افزود: امروز هم دو مرحله از این مسابقه برگزار می‌شود و پس از بررسی و ارزیابی آشهای ارائه شده "10 نفر برگزیده" به یازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی راه خواهند یافت.

شرفی عنوان کرد: هیئت داوران مسابقه مقدماتی جشنواره ، محمدولی مفیدی (مدیرمسئول مجله هنر آشپزی) -  فاطمه شیرازیان (مدرس آشپزی) و  نسرین بیابان‌نورد  (مربی آشپزی) می باشند.

وی اظهار داشت: مهمترین آیتم‌های داوری در آشهای ارائه شده را می‌توان به طعم و مزه - بهداشت - تزئین- ارزش غذایی - اصالت و ... عنوان کرد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان متذکر شد: تاکنون 10 نوع آش توسط آشپزهای زنجانی در این مرحله ارائه شده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: سال گذشته تعداد 70 گروه از استان زنجان برای شرکت در جشنواره ملی آش ثبت نام کرده بودند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار