تانک اقارب مجهز به "توپ 90 میلی متری" و دارای 4 نفر خدمه بوده و تیربار فرماندهی این تانک 12.7 میلیمتری است.

به گزارش خبرنگار  دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تانک چرخدار "اقارب" برای اولین بار به همت متخصصین داخلی جهاد خودکفایی نیروی زمینی ارتش تولید شده است. این تانک یکی از دستاوردهای نزاجا است که در داخل کشور ساخته شده و نشان می‌دهد که نیرو های مسلح ما در ساخت تجهیزات دفاعی و نظامی به خودکفایی رسیده و نیازی به واردات تجهیزات از کشور های ثالث را ندارد.

** مشخصات تانک "اقارب"

این  تانک مجهز به "توپ 90 میلی متری" و دارای 4 نفر خدمه بوده و تیربار فرماندهی این تانک 12.7 میلیمتری می باشد ، نسبت توان به وزن آن یک به سه است. تانک "اقارب" تجهیز شده به آخرین نسل کنترل آتش بوده و سیستم تعلیق آن نیز مستقل است و دارای 8 چرخ فعال است.  

کالیبر توپ اصلی: 90 میلی‌متر

تیربار فرماندهی: تیربار 12.7 میلی‌متری
نسبت توازن به وزن 30
تجهیز شده با آخرین نسل سامانه کنترل آتش
تعداد خدمه: 4 نفر
سیستم تعلیق: مستقل
تعداد چرخ: 8 چرخ فعال

تانک اقارب چه ویژگی‌هایی دارد؟ /////

** دلیل نامگذاری تانک اقارب

امیر "سید مسعود زواره‌ای" رئیس سازمان جهاد و خودکفایی نزاجا در مراسم رونمایی از تانک اقارب اظهار داشت: تانک چرخ‌دار «اقارب» اولین تانکی است که با مختصاتی جدید طراحی و ساخته شده است.

وی افزود: در ساخت این تانک تلفیق سه عنصر تحرک، آتش و محافظت در نظر گرفته شد که این تلفیق، باعث چالاکی بیشتر شده و شانس بقای این تانک را در میدان نبرد افزایش می‌دهد.

رئیس سازمان جهاد و خودکفایی نیروی زمینی ارتش ادامه داد: این تانک دارای توپ 90 میلی‌متری بوده و چند جنگ‌افراز رایج بر روی آن نصب است؛ و با توجه به رصد تهدیدات در آینده و در میدان نبرد به نظر می‌رسد که این تانک نقش مؤثری در مقابله با دشمن داشته باشد.

تانک اقارب چه ویژگی‌هایی دارد؟ /////

تانک چرخدار اقارب دارای چالاکی بیشتری نسبت به تانک های دیگر بوده که در کشورمان ساخته شده است.این ویژگی باعث شده که بقای بیشتری در میدان نبرد داشته و نقش موثری در مقابله با هر گونه تهدید و مقابله با دشمن ایفا کند.

وی تصریح کرد: به پاس قدردانی از رشادت‌های امیر سرافراز نیروی زمینی "شهید سرلشکر حسن اقارب‌پرست"، این تانک به نام این شهید مزیّن شده است.

کارشناسان نظامی معتقدند که تانک چرخدار " اقارب" بر اساس نیاز روز نیروی زمینی ارتش ساخته شده و در طراحی آن تلاش شده که کمترین استفاده از زیرساخت‌های صنعتی کشور صورت گیرد.


گزارش از مهدی شهرودی 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شاهرخ
۰۹:۰۴ ۱۱ آذر ۱۴۰۰
خیلی میخاد پوررو باشی که به این لگن بدریخت و بدترکیب بگی تانک اصلی میدان نبرد ... این وسیله عجیب و غریب با عبور از اولین مانع لوله توپش کنده میشه . ب احتمال قوی سامانه توپ این وسیله دکور باشد! تنها کارایی این وسیله سپردفاعی نفرات جهت برخورد نکردن تیر مستقیم دشمن است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۲۰ ۲۰ آذر ۱۳۹۶
ان شاء الله پیشرفته ترش را بسازید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۴ ۱۱ شهريور ۱۳۹۵
چرا از نظر کارشناسی فرار میکنی این به اصطلاح تانک با مین ضد نفر ازکار می افتد زره ضعیف ارتفاع بلند چرخ لاستیکی موتور بنزینی و..... از معایب بی شمار است
Iran (Islamic Republic of)
امین
۱۴:۲۸ ۱۹ شهريور ۱۳۹۵
دوست عزیز کشور های صاحب تکنولوژی در زمینه زرهی هم در همین کلاس و با همین ویژگی ها تانک هایی رو ساختند، اونها هم اشتباه کردن؟ چین ، روسیه، اوکراین، ایتالیا و ... کشورهایی هستند که از تانک چرخ دار با همین ویژگی های اقارب استفاده میکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۲ ۰۳ شهريور ۱۳۹۵
قیافش که ماشین های نون خشک جمع کن میخوره،حالا اگه کاراییش خوب باشه که خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۹ ۰۳ شهريور ۱۳۹۵
خسته نباشید دلاوران
اومدین نفر برو روش لوله تانک بستین این همه سروصدا میکنین؟
بابا یکم خلاقیت داشته باشین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۸ ۰۳ شهريور ۱۳۹۵
اگه بشه باش جنگید که دستشون درد نکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۷ ۰۲ شهريور ۱۳۹۵
درود به سازندگان این تانک
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۹ ۰۲ شهريور ۱۳۹۵
متشکریم . ان شاء الله پیشرفته ترش را بسازید.
آخرین اخبار