وی بیان کرد: از مهمترین دلایل بروز موخوره می توان به شانه کردن بیش از حد مو، استفاده فراوان از سشوار (به خصوص در شرایطی که سشوار داغ بوده و نزدیک مو گرفته شود)، شستن زیاد موی سر و استفاده مدام از اتو مو، رنگ مو و مخصوصاً مواد دکولره اشاره کرد.
صداقت پیشه ادامه داد: دستکاری مداوم مو و خارج کردن آن از حالت طبیعی باعث آسیب به غلاف مو، خشکی پوست سر و درنهایت چند شاخه شدن آن می شود.
این متخصص پوست و مو تصریح کرد: افرادی که موی چرب دارند روزی یک بار و افراد دارای موی خشک هفته ای دوبار به حمام بروند و تعداد دفعات شستوشو در هربار استمحام نباید آن قدر زیاد باشد که باعث خشکی مو شود. همچنین افراد در هنگام شست و شو باید توجه داشته باشند از شامپو هایی که باعث خشکی مو سر می شوند، استفاده نکنند چرا که اصلی ترین دلیل بروز مو خوره خشکی موی سر است.
وی با بیان اینکه برای درمان مو خوره داروی خاصی وجود ندارد، اذعان کرد: افراد بعد از استحمام و شست وشوی موی سر باید با روغن زیتون و کرم های مخصوص، موها را چرب کنند.
صداقت پیشه با اشاره به این موضوع که زنان با برخورداری از مو های بلندتر بیشتر به موخوره دچار می شوند، افزود: مهمترین راه درمانی موخوره کوتاه کردن قسمت هایی از مو است که دچار چندشاخگی شدهاند.
وی در پایان تاکید کرد: با پیشگیری از عوامل بروز مو خوره و متوجه شدن به موقع از طریق بررسی مدام موی سر و مراجعه به پزشک می توان از موهایی شاداب و چهره ای زیبا بهرهمند شد.
انتهای پیام/