دبیر انجمن خرما گفت:علی رغم افزایش قیمت سایر کالاها نرخ خرید تضمینی خرما در مقایسه با سال گذشته تفاوت چندانی نداشته و این امر به زیان کشاورزان است.

علی اصغر موسوی دبیر انجمن خرما در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به خرید تضمینی خرما اظهار داشت: علی رغم افزایش قیمت سایر کالاها نرخ خرید تضمینی خرما در مقایسه با سال گذشته تفاوت چندانی ندارد که این امر به زیان کشاورزان است.

وی با اشاره به نرخ خرید تضمینی خرما گفت: نرخ خرید در استان های مختلف متفاوت بوده به طوریکه در کرمان نرخ خرمای رطب مضافتی از هزار و 200 تا 2 هزار و 500 متغیر است. لازم به ذکر است که خرید این محصول در سایر استان ها آغاز نشده است.

موسوی در خصوص راه اندازی ستاد خرما بیان کرد: وزارت جهاد کشاورزی راه خرید توافقی را بسته و تنها خرید تضمینی محصول را انجام می دهد که این امر نابسامانی های فراوانی برای کشاورزان به همراه دارد از این رو لازم است که ستاد خرما راه اندازی شود تا به دنبال آن خرید توافقی محصول صورت گیرد.

دبیر انجمن خرما ادامه داد: تولید خرما در سال جاری همانند سال گذشته یک میلیون تن خواهد بود این در حالیست که در برخی مناطق ،نخلستان ها به سبب عدم توازن قیمت با هزینه های تولید رها شدند.

وی با اشاره به صادرات لجام گسیخته خرما عنوان کرد: صادرات خرما یارانه به خارجی ها است چرا که صادرات خرما به قیمت 25 الی 30 سنت جوابگوی آب مصرفی نیست.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار