به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علی باقر نعمتی زرگران مدیر کل بازاریابی و تبلیغات گردشگری از هموطنان خواست برای شرکت در جشنواره های منطقه ای «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» برنامه ریزی کرده و از این فرصت برای آشنایی با ظرفیت های خوراک بومی استان های کشور به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری استان های کشور استفاده کنند.
نعمتی زرگران افزود: هموطنان سراسر کشور می توانند به منظور برنامه ریزی برای شرکت در جشنواره های منطقه ای غذا با عنوان «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» و آگاهی از زمان و مکان اجرا و نیز برنامه های مربوطه به کانال شبکه اجتماعی مجازی تلگرام به آدرس @Iranfoodfestival و درگاه اینترنتیwww.iranfoodfestival.com مراجعه نمایند.
وی با بیان اینکه از تیرماه سال جاری تا کنون 2 جشنواره منطقه ای «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» در شهرهای رامسر و تبریز با معرفی و ارائه ظرفیت های خوراک بومی استان های مازندران، گیلان، گلستان، قزوین، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل برگزار شده است؛ ادامه داد: جشنواره غذای بعدی از تاریخ 2 لغایت 4 شهریورماه سال جاری در استان کرمانشاه برگزار می شود و با کنار هم قرار گرفتن استان های ایلام، کردستان و همدان انواع غذاهای بومی همراه با برنامه های هنری جذاب همانند کارگاه های آموزشی، اجرای مراسم های آیینی، مسابقات و بسیاری از برنامه های مفرح دیگر در انتظار هموطنان خواهد بود.
نعمتی با بیان اینکه ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان های مذکور به همراه بخش خصوصی مربوطه همه تلاش خود را برای برگزاری هر چه شایسته این رویداد به کار خواهند بست؛ افزود: پس از اتمام سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در استان کرمانشاه، استان های دیگر شامل خراسان رضوی، اصفهان، یزد، فارس و خوزستان میزبان این رویداد خواهند بود.
منبع: خبرگزاری فارس
انتهای پیام/