به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛
معاون
گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: همزمان
با برگزاری جشنواره منطقهای "سفره ایرانی؛ فرهنگ گردشگری"، مسابقه بزرگ
آشپزی در کرمانشاه برگزار میشود.
علیرضا مرادی بیستونی از علاقمندان به هنر آشپزی دعوت می شود با طبخ غذاهای محلی و سنتی در مسابقه بزرگ آشپزی کرمانشاه شرکت کنند.
وی ادامه داد: این مسابقه در طول سه روز(دوم، سوم و چهارم شهریور) هر شب از ساعت 19 تا 20 در محل نمایشگاههای بین المللی کرمانشاه برگزار خواهد شدو در پایان پس از داوری غذاهای رسیده به مسابقه، به شش نفر از آشپزان برتر و تعدادی دیگر از شرکت کنندگان به قید قرعه و به رسم یادبود هدایایی اهدا خواهد شد.
مرادی بیستونی افزود:بر اساس جدول تعیین شده بانوان استان که مایل به شرکت در این مسابقه هستند باید در روز دوم شهریور اقدام به طبخ غذای محلی کوفته ریزه با حجم یک کاسه دو نفره، در روز سوم شهریور اقدام به طبخ آش عباسعلی در حجم یک کاسه دو نفره و در روز چهارم شهریور اقدام به طبخ خورش خلال کرمانشاهی به اندازه دو پرس کنند.
انتهای پیام/پ