مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان از پیشتازی اصفهان در تولید فرآوردههای دامی- لبنی خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،طهمورث نامداری گفت: استان اصفهان با تولید سالانه یک میلیون و 450هزار تن انواع محصولات پروتئینی شامل شیر، گوشت و تخم مرغ رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

وی خاطر نشان کرد: میزان تولید شیر خام در استان اصفهان با 8.5 درصد افزایش به بیش از 390 هزار تن رسید.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: 45 درصد از 393 هزار تن شیر تولیدی در استان اصفهان به شهرستان های آمل، تهران و شیراز برای تبدیل شدن به فرآوردههای لبنی ارسال می شود.

گفتنی است در حال حاضر هزار و 412 واحد گاوداری صنعتی با ظرفیت 460 هزار راس دام در استان اصفهان مشغول فعالیت هستند.


انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.