کرمانشاه؛

عشایر کرمانشاه در رتبه ی چهارم کشور

عشاير، استان کرمانشاه بلحاظ تعداد دام رتبه چهارم کشور را دارد.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ عشایر استان با تولید سالانه 10 هزار تن گوشت قرمز، بیش از 30درصد گوشت قرمز استان را تولید می‌کنند.
 
مدیر کل امور عشایر استان کرمانشاه   میزات تولید شير  عشایر استان را 24 هزار و 500 تن، الياف دامی را 1630 تن، روغن حيوانی را 600 تن و انواع صنايع دستی را بيش از21 هزار و 900 قطعه در سال عنوان کرد.
 
آزادی گفت:  عشایر با داشتن بیش از یک میلیون و 500 هزار واحد دامی حدود30 درصد از کل دام استان و هفت درصد از کل دام عشاير کشور را در اختيار دارند.
 

انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، عشایر ، رتبه ، چهارم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.