از هر هکتار نخلستان‌ های آبی به طور میانگین 6 تُن و در نخلستان‌های دیم در هر هکتار به طور میانگین 3 تُن خرما برداشت می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ فرزاد قاسمی مدیر جهاد کشاورزی لارستان با بیان اینکه سالانه به طور میانگین 15 هزار تُن انواع خرما در لارستان تولید می‌شود گفت: بیش از 40 رقم خرما از جمله خاصویی، زاهدی(قصب)، پیارم، مجول، خنیزی، بگشی، گبدر، لشت، زرد لار بخشی از ارقام این محصول در این شهرستان شناسایی شده است.
وی بیان کرد: از هر هکتار نخلستان‌ های آبی به طور میانگین 6 تُن و در نخلستان ‌های دیم در هر هکتار به طور میانگین 3 تُن خرما در لارستان برداشت می‌شود و زمان برداشت رطب و خارک در لارستان از نیمه مردا دماه شروع و تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.
قاسمی با اشاره به اینکه خرمای تولید شده در لارستان به شهرهای جهرم، شیراز، تهران و به کشور های حوزه خلیج فارس صادر می‌شود، گفت: سرانه مصرف سالانه خرما برای هر فرد در لارستان 7 کیلوگرم است.
وی خاطر نشان کرد: برای حفظ و توسعه سطح زیرکشت خرما اقداماتی همچون پرداخت یارانه برای اصلاح باغات درجه 2، توزیع نهال یارانه‌دار، پرداخت تسهیلات بانکی، پرداخت یارانه جهت حذف باغات قدیمی و جایگزینی با ارقام تجاری و جدید، پرداخت یارانه جهت اجرای سیستم های نوین آبیاری و خرید ادوات مکانیزه باغی، برگزاری کلاس و کارگاه آموزشی، تشویق سرمایه‌گذاران برای احداث واحد های فراوری و بسته ‌بندی خرما انجام گرفته است.
انتهای پیام/ر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار