کرمانشاه

خاکشیر،تخم شربتی و سکنجبین از نوشیدنی ‌های فصل گرم

دانه‌ های خاکشیر ضد عفونی ‌کننده، ضد انگل ، تب بر و به رفع التهاب کلیه کمک می ‌کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛شیر مستی کارشناس تغذیه گفت:  این دانه‌ ها با کمی شکر،  گلاب و آب سرد بسیار ملین و خنک بوده و از تب، بی حالی ، تهوع وبی اشتهایی ناشی از گرمازدگی می ‌کاهند.

وی افزود: شربت خاکشیر مقوی  معده  بوده و اشتها را زیاد می ‌کند و مصرف آن در دوران بارداری بسیار مفید است.

شیرمستی گفت: دانه‌ های خاکشیر وقتی در مجاورت آب قرار می ‌گیرند می ‌توانند چندین برابر وزن خود آب جذب کرده و متورم شوند. در نتیجه این دانه‌ ها آب زیادی را در بدن نگه داشته و وقتی بدن به تعریق افتاده و با کمبود آب مواجه می‌ شود از ذخیره ی آب آن ها استفاده می ‌کند .

وی افزود :علاوه بر خاکشیر دانه‌ های سیاه ‌رنگی که مردم به آن تخم شربتی می ‌گویند نیز وجود دارد که این دانه‌ ها هم مثل خاکشیر عمل کرده و خاصیت خنک ‌کنندگی و رفع عطش دارند.

شیر مستی با اشاره به اینکه یکی از نوشیدنی‌ های دیگری که اغلب قدیمی ‌ها از آن استفاده می ‌کنند شربت سکنجبین است،گفت : این شربت دارای طبیعت سرد و خنک بوده  است  و به صفرابر مشهور است. بنابراین مصرف این شربت را در روزهای گرم سال و در ساعات اوج گرما که مجبور به خروج از منزل هستید یا اگر به گرما حساسیت دارید توصیه می ‌کنیم.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.