علی آزاد روان شناس در گفتگو با خبرنگار حوزه جوانان و خانواده
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: گاهی برخی خانم ها در تصمیم گیری برای ازدواج دچار اشتباهاتی می شوند که ممکن است باعث از دست دادن فرصت های مناسب و به تأخیر افتادن ازدواج آن ها شود که یکی از این موارد تمرکز روی نکات منفی خواستگار است، این امر باعث به وجود آمدن احساسات منفی و مانع از تصمیم گیری عاقلانه می شود.
وی تأکید کرد: از طرفی ایثار، فداکاری و یا دلسوزی بیش از حد نسبت به دیگران، طوری که باعث نادیده گرفتن خواسته ها و ارزش های خود شود هم موجب اختلال در تصمیم گیری فرد می شود.
آزاد تصریح کرد: برخی از خانم ها داشتن شغل مناسب و یا تحصیلات بالای خود را دلیلی دانسته که از موضع بالا به دیگران نگاه و صحبت کنند که این طرز فکر باعث ایجاد سد بزرگی در رسیدن به خوشبختی و انتخاب درست آن ها می شود.
وی افزود: یکی دیگر از اشتباهات رایج یرخی خانم ها در برخورد با خواستگارشان این است که انتظار دارند در جلسه اول آشنایی بلافاصله عاشق طرف مقابل شوند که در غیر این صورت از وی دلسرد شده و تمایلی به ادامه این روند نخواهند داشت، در صورتیکه چنین توقعی کاملأ غیر منطقی است.
این روان شناس بیان کرد: خانم ها به یاد داشته باشند که نباید به سراغ فردی بروند که هیچ شباهتی به آن ها ندارد و فقط به یک دلیل خاص که مورد تأیید آن هاست به وی پاسخ مثبت دهند، زیرا تنها با یک ویژگی مثبت نمی توان زندگی بادوامی داشت، همچنین باید آرمان گرایی بیش از حد را از خود دور کنند.
انتهای پیام/