به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سردار" عبدالرضا آقاخاني "در حاشيه حضور در كميته امداد امام خميني (ره) استان اصفهان گفت: امروز نيروي انتظامي در خط مقدم مقابله با ناهنجاري هاي اجتماعي قرار دارد و هر روز با سخت ترين و پيچيده ترين ماموريت ها رو برو مي شود و به نوعي مي توان گفت كه خدمت در هيچ سازماني به اندازه اين نيرو استرس زا نيست به همين خاطر نيازمنديم با كارهايي همچون طرحي كه امروز آغاز مي شود روحيه معنوي كاركنان را ارتقا ببخشيم.
وي شغل پليس را بسيار سخت و پراسترس عنوان كرد و اظهار داشت: در بسياري از كشورها سن خدمت نيروهاي پليس بين 15 تا 20 سال است در حالي كه در سازمان پليس كشور ما بسياري از افراد هستند كه حتي با گذشت 35 سال از عمر خدمتي خود هنوز عاشقانه مشغول كار هستند.
سردار اقاخاني به اجراي طرح ويژه اكرام ايتام و محسنين توسط فرماندهي انتظامي استان اشاره كرد و اظهار داشت: در اين طرح براي اولين بار مجموعه مديران، معاونان و كاركنان نيروي انتظامي استان بيش از دو هزار كودك بي سرپرست را تحت پوشش خود قرار خواهند داد كه اميدواريم خير و بركت اين كاررا در ماموريت هاي نيروي انتظامي مشاهده كنيم.
اين مقام انتظامي از تعامل و همكاري در برنامه هاي كميته امداد خبر داد و گفت: بنا داريم در شش ماهه دوم امسال 200 صندوق صدقات در رده هاي مختلف انتظامي نصب كنيم و هر ماه دو نوبت ميزبان ايتام باشيم و از آنان پذيرايي نماييم و ان شاء الله بتوانيم سهمي كوچك در كارهاي خيرخواهانه داشته باشيم.
فرمانده انتظامي استان كار كميته امداد را مكمل ماموريت هاي نيروي انتظامي عنوان كرد و اظهار داشت: مسلماً كاري كه كميته امداد امام خميني (ره) انجام مي دهد در دراز مدت كمك بسيار زيادي به كاهش جرايم و ناهنجاري هاي مي كند زيرا اگر اين كودكان بي سرپرست و بد سرپرست مورد حمايت قرار نگيرند و دستي بالاي سر آنان نباشد ممكن است در آينده به افراد هنجار شنكن تبديل شوند و اين كار نيروي انتظامي را دو چندان كند.
آقاخاني در ادامه به بخشي از عملكرد فرماندهي انتظامي استان اشاره كرد و اظهار داشت: به طور ميانگين روزانه بين 60 تا 70 پرونده در كلانتري ها تشكيل مي شود و ماهانه 180 هزار تماس فوريتي با سامانه 110 و 9 هزار تماس با تلفن 197 اين فرماندهي برقرار مي شود كه تمامي اين تلفن ها توسط واحدهاي عملياتي و اجرايي مورد رسيدگي قرار مي گيرند.
وي افزود: با وجود اينكه استان اصفهان يك استان مركزي است و كشف مواد مخدر بايد در آن كمتر باشد اما با تلاش كاركنان و اشرافيت بالاي آنان سال گذشته نزديك به 38 تن و در پنج ماهه امسال نيز نزديك به 16 تن انواع مواد مخدر در ورودي هاي استان و به خصوص در كوير شناسايي و كشف شدند.
فرمانده انتظامي استان در خصوص عملكرد اين فرماندهي در مبارزه با معضل قاچاق كالا گفت: امسال با يك رويكرد ويژه و سختگيرانه اي وارد صحنه شديم و توانستيم براي اولين بار دست باند ها و دانه درشت هاي قاچاق كالا را رو كرده و بيش از 100 كانتينر كالاي قاچاق را كشف كنيم كه اين اقدام در كشور بي سابقه بود و زمينه اي براي انهدام باندهاي قاچاق كالا در ساير استان ها را فراهم كرد.
سردار آقاخاني گفت: پليس فتاي استان توانسته با استفاده از افراد مجرب و توانمند از ابتداي تاسيس تا كنون همواره رتبه اول يا دوم را در كشف جرايم سايبري به دست آورد.
اين مقام ارشد نيروي انتظامي استان با بيان اينكه بسياري از معضلات كشور ناشي از كمبود كار فرهنگي است گفت:امروز نيروي انتظامي توانسته در كار فرهنگي از بسياري از نهادها سبقت بگيرد و معتقد است مراكز علمي و فرهنگي و دانشگاهي بايد دست به دست هم بدهند و در اتاق هاي فكر خود به معضلات اجتماعي جامعه يينديشند و راهكارهاي مناسب ارائه كنند تا بتوانيم ان شاء الله جامعه امن و آرام داشته باشيم.
حميد رضا شيران مديركل كميته امداد امام خميني (ره) استان اصفهان نيز در گفت و گو با خبرنگار پايگاه خبري پليس با ابراز خرسندي از اقدام خداپسندانه نيروي انتظامي گفت: طرح اكرام و حمايت از ايتام توسط كاركنان پليس استان به پيشنهاد سردار انجام شد و اين حركت خوشحالي مجموعه كميته امداد را فراهم كرد و ما به داشتن چنين پليسي به خود مي باليم و افتخار مي كنيم.
وي با بيان اينكه در اين طرح قرار براين شد تا تمام كاركنان نيروي انتظامي هر كدام حداقل يك كودك بي سرپرست را تحت پوشش خود قرار دهند اظهار داشت: اميدوارم اين كار نمونه و بي نظير پليس استان الگويي براي تمام مسئولين كشور شود و شاهد حركت همه جانبه همه دستگاه ها در اين امر خداپسندانه باشيم.