یک واحد بسته بندی گوشت به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی پلمب شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛ رئیس اداره‌ دامپزشکی شهرستان البرز ، نواقص ساختاری وتخلف بهداشتی در تولید فرآورده های خام دامی  را از دلایل اصلی پلمب این و احد بیان کرد .

علی آقاجان نیا معلم افزود: واحد مذکور تا رفع کامل نواقص فنی – بهداشتی ، تولید نخواهد داشت و تولید هر نوع فرآورده ی خام دامی تازه و منجمد منوط به رفع نواقص فنی و بهداشتی است .

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار