به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ بهمن حیاتی اظهار داشت: این همایش به همت دانشگاه ملایر و پژوهشکده انگور و کشمش این مرکز و با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه بوعلیسینا، سازمان جهادکشاورزی، اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران و انجمن تولیدگنندکان و صادرکنندگان کشمش ملایر 7 و 8 مهرماه برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه 7 محور اصلی برای این همایش تعریف شده است، اظهار کرد: به باغی تاکستانها، اصلاح بیوتکنولوژی و نانوتکنولوزی، فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت، تغییر اقلیم و علوم محیطی، علوم اقتصادی، بازاریابی و تجارت و سایر موارد مرتبط به انگور و فرآوردههای آن محورهای اصلی این همایش به شمار میروند.
حیاتی از حضور تعدادی از استادان برجسته بینالمللی و مسئولان استانی و شهرستانی در این سومین کنفرانس ملی انگور و کشمش خبر داد و گفت: برگزاری این دست سمینارهای علمی در بهبود روشهای باغداری و کشاورزی، افزایش کیفیت محصولات تولید و افزایش میزان صادرات نقش موثر و ماندگاری ایفا میکند.
رئیس دانشگاه ملی ملایر درباره پژوهشکده انگور و کشمش، ادامه داد: با توجه به توسعه دانشگاه بر اساس نیاز محور بودن و کسب رتبه نخست ملایر در تولید انگور و کشمش و رفع مشکلات کشاورزان، دانشگاه ملایر اقدام به تأسیس این پژوهشکده کرد و مطالعه و طراحی پروژه پژوهشکده به مساحت 6000 مترمربع به اتمام رسیده است.
حیاتی افزود: عملیات اجرایی فاز اول آن به مساحت 3500 مترمربع آغاز شده و درحال حاضر این پژوهشکده دارای 16 دانشجوی دکتری پژوهش محور در 8 رشته است.
انتهای پیام/د