حمید گورابی رییس پژوهشگاه رویان در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص دستاوردهای پژوهشگاه رویان با گذشت 25 سال از زمان تاسیس آن اظهار داشت: پژوهشگاه رویان فعالیت خود را از درمان ناباروری آغاز کرده و با توجه به اهمیت پژوهش برای درمان، این پژوهشگاه به سرعت وارد عرصه پژوهش و تحقیق شد.
وی با بیان اینکه فعالیت در بخش پژوهش در راستای رفع مشکلات کلینیکی آغاز شد، تصریح کرد: حل مشکلات بخش کلینیک در همان ابتدا نیازمند تحقیقات بیشتری بود که این امر خود سبب افزایش دانش محققان پژوهشگاه رویان شده است.
رییس پژوهشگاه رویان اذعان کرد: با استفاده از دانش افزوده توانستیم وارد عرصههایی مانند سلولهای بنیادی و بیوتکنولوژی جانوری شویم که پایه و اساس آنها پزشکی تولید مثل بود و از این علم به خوبی بهره بردیم.
وی افزود: اکنون در نظر داریم از دستاوردهای تحقیقی در زمینه کاربرد و درمان بهره ببریم و بخشی از آن را در قالب مقالات علمی به مرور زمان اعلام میکنیم.
گورابی با اشاره به پنج شرکت دانشبنیان پژوهشگاه رویان اضافه کرد: این شرکت ها محصولاتی از پژوهش های رویان یه شمار میآیند که در زمینه بیوتکنولوژی، ساخت فاکتورهای رشد برای تحقیقات سلول های بنیادی، مقابله با بیماری دیابت و پیوند سلولهای پانکراس به کار میروند. این خدمات پزشکی در آینده نزدیک به مردم عرضه میشود.
رییس پژوهشگاه رویان افزود: ما در بخش مرکزی رویان با همکاری مجتمع سلولدرمانی و شرکت فناوری «بنیاخته های رویان» که به عنوان بانک بند ناف در بخش خصوصی و عمومی فعالیت دارد، خدمات ارائه می دهیم.
وی درباره فعالیتهای پژوهشگاه رویان در زمینه ناباروری گفت: سالانه بیش از 6 هزار سیکل درمانی برای زوج های نابارور در این پژوهشگاه انجام می شود که آمار بالایی در سطح جهانی محسوب شده و برای این تعداد خدمات باید حدود 200 هزار ویزیت بیمار و خدمات پاراکلینیک به این زوج ها ارائه شود.
انتهای پیام/