گوشت گوسفندی |
||
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
خورشتی بی استخوان |
411000 |
شامل کف دست، بدون استخوان، یک و یا حداکثر دو قطعه |
دنبالچه گوسفندی |
195000 |
|
راسته با استخوان |
322000 |
به همراه فیله، پاک شده بدون چربی و غده پشت راسته |
راسته بی استخوان |
498000 |
بدون چربی اضافه و کاملاً تمیز |
ران پاک کرده با استخوان |
392000 |
بدون دنبالچه و چربی و غده ظاهری با 3% چربی قابل رویت |
ران کامل ممتاز |
392000 |
بسته بندی شده با پوشش استرچ فیلم و دارای برچسب مشخصات چربی گیری شده کامل بدون دنبالچه و غدد ظاهری، بدون برش و شکستگی قلم، |
سردست |
325000 |
سردست، سرسینه، ماهیچه، گردن، جناق با 7 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت |
کف دست با ماهیچه |
387000 |
بدون سینه، ماهیچه، گردن، جناق و استخوان کتف |
کف دست بدون ماهیچه |
377000 |
بدون (سینه .ماهیچه.گردن.جناق.واستخوان کتف |
قلوه گاه با استخوان |
196000 |
بدون سرسینه و چربی اضافه |
قلوه گاه بی استخوان |
207000 |
بدون استخوان، بدون سرسینه و چربی اضافه |
گردن |
306000 |
کاملاً تمیز بدون آثار خون آلودگی |
ماهیچه |
408000 |
همراه با گل ماهیچه |
ماهیچه پلویی |
365000 |
شامل قلم دست و عضله متصل به آن |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
خورشتی |
310000 |
قطعه شده (هر قطعه بیشتر از 50 گرم) صرفاً از ران و سردست |
دنبالچه گوساله |
200000 |
پاک شده و قطعه بندی شده به صورت حلقوی |
راسته پاک کرده |
340000 |
بدون چربی همراه با دمار (پوسته سراسری متصل به راسته) |
ران پاک کرده |
320000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
سردست پاک کرده |
300000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
قلم |
25000 |
برش خرده |
قلوه گاه |
205000 |
بدون چربی و پوست اضافه |
گردن |
278000 |
کاملاً پاک شده |
ماهیچه |
320000 |
برش خورده |
انتهای پیام/