اسلامی تاکید کرد: پیشگیری رشد مدار زمان بر و دیر بازده است لیکن رویکرد دستگاه قضایی به این نوع از پیشگیری رویکردی هوشمندانه و نگاهی دور اندیشانه است.
وی، هدف از برگزاری این کارگاه را توانمندسازی افرادی که بیشترین زمان تماس و مواجه با کودک و نوجوان و همچنین بیشترین تاثیر گذاری بر شخصیت آنها را در اختیار دارند عنوان کرد.
وی بیان کرد:جامعه فرهنگی به عنوان موثرترین افرادی هستند که در اولین فضای جدی اجتماعی که کودک بعد از خانواده تجربه میکند، میتوانند نقش بسیار موثری ایفا کنند و این افراد از تأثیرگذارترین کسانی هستند که در شکل گیری شخصیت کودک و نوجوان به عنوان سرمایههای آینده کشور نقش دارند.
این مقام قضائی افزود: زنان و مردان باید در دنیای متلاطم امروز که دشمن درصدد از بین بردن هویت انسان ساز ماست از طریق یادگرفتن و آشنایی کاربردی سبک زندگی اسلامی و فاطمی با دشمن مقابله کنند.
وی با تاکید بر اهمیت نقش خانواده در پیشگیری از وقوع جرم، عنوان کرد:خانواده یکی از مهمترین نهاد های کنترل کننده جرم در جامعه می باشدبه گونه ای که هرچه این نهاد مثبت،سازنده و قانون مدارتر باشد احتمال وقوع جرم در میان فرزندان نیزکم تر خواهد شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان افزود: در صورتی که نهاد خانواده دچار از هم گسیختگی و مشکلات گوناگون اجتماعی، سیاسی، مذهبی و فرهنگی شود، احتمال گرایش فرزندان به سمت جرم و جنایت بیشتر خواهد شد.
وی تاکید کرد: والدین می توانند با ایجاد جوی مثبت ، صمیمی و قانون مدار تا حد زیادی اعمال خلاف قانون فرزندان جلوگیری کنند.
محمد باقر اسلامی عنوان کرد: در پایان این کارگاه مربیان طی یک فرآیند علمی و اجرایی مورد ارزیابی دقیق قرار خواهند گرفت و اثر بخشی دوره سنجیده می شود .
نخستین دوره کارگاهتربیت مربی آموزش 20مهارت پیشگیری رشد مدار با شرکت 42 نفر از کارشناسان آموزش خانواده اداره آموزش و پرورش، بهزیستی وکمیته امداد کرمان به مدت سه روز از 13 تا 15 شهریور ماه سال جاری در محل سالن اجتماعات معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوعجرم دادگستری در حال برگزاری است.
انتهای پیام/ی