به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبسایت «ایندین اکسپرس»، روز یکشنبه بیش از 200 نفر در درگیری ها میان شهروندان و نیروهای امنیتی در کشمیر زخمی شدند. این درگیری ها در حالی اتفاق افتاد که پس از گذشت 58 روز ناآرامی در این منطقه، احزاب سیاسی مختلف برای یافتن راه حلی مناسب در سرینگر دور هم آمدند.
به گفته سخنگوی پلیس، در روز یکشنبه هیچ گونه محدودیت عبور و مرور در کشمیر، به جز چند منطقه خاص در سرینگر، وجود نداشت.
معترضان کشمیری با پرتاب سنگ با نیروهای امنیتی درگیر شدند. درگیری ها از منطقه ای در جنوب کشمیر با طلوع آفتاب شروع شد و در طول روز نیز ادامه داشت. معترضان خشمگین در این درگیری ها، ساختمان دبیرخانه ای را به آتش کشیدند.
درگیری ها پس از تلاش شدید پلیس برای سرکوب معترضان در منطقه «شوپیان» و روستای «پنجورا» بالا گرفت. بیش از 100 نفر در این درگیری زخمی شدند. نیروهای امنیتی برای متفرق کردن مردم از باتوم و گازهای اشک آور استفاده کردند.
همچنین درگیری هایی در منطقه «ترال» کشمیر به وقوع پیوست. در این درگیری ها نیز 60 نفر زخمی شدند. معترضان با پرتاب سنگ در برابر نیروهای امنیتی مقاومت می کردند. در این درگیری ها معترضان به خانه مشتاق احمد شاه، نماینده ترال در مجلس قانون گذاری، حمله کردند و شیشه های خانه وی را با سنگ شکستند. نیروهای امنیتی با خشونت و پرتاب گاز اشک آور سعی کردند معترضان را متفرق کنند.
در شهر «سوپور» در شمال کشمیر نیز درگیری هایی به وجود آمد که دست کم 25 نفر در این درگیری ها زخمی شدند. وضع 3 نفر از زخمی ها به شدت وخیم است.
انتهای پیام/
از سياست هاي كثيفي كه بواسطه عربستان و حاميانش در يمن و عراق و سوريه بوجود آمده ميتوان نتيجه گرفت كه چه بسا در آينده عربستان بوسيله پاكستان مجهز به سلاح اتمي شود حتي احتمال اينكه سلاح اتمي بدست طالبان و القائده برسد هيچ بعيد نيست بنابراين هند علاوه بر منفعت اقتصادي از لحاظ امنيتي براي ما بسيار مهم ميباشد و بايد روابط ما با هند بسيار مستحكم و راهبردي شود هيچ بعيد نيست كه عربستان و پاكستان در ناآرامي هاي كشمير دخيل باشند هندوستان غير مسلمان بسيار بهتر از پاكستان و عربستان مسلمان براي شيعيان آن كشور ميباشد